22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TADINA DOYULMAZ İFTAR SOFRALARI

Barceló Eresin Topkapı Otel, Ramazan ayı boyunca konuklarını zengin iftar sofralarında birbirinden leziz Türk-Osmanlı yemekleri, semazenler ve canlı fasıl müziği eşliğinde ağırlıyor

TADINA DOYULMAZ İFTAR SOFRALARI

08 Ağustos 2011 / 11:44

TURİZMİN SESİ


Barceló Eresin Topkapı Otel'in birbirinden zengin Ramazan Sofraları çeşit çeşit iftariyelikler, geleneksel damak tadınıza uygun çorbalar, Kıymalı Köy Böreği, Hünkar Beğendi ve Taze Sebzeler ile Fırınlanmış Piliç Eti, Dağ Kekikli Kuzu Tandır, Safranlı Kalbuni Pilavı ile Fırınlanmış Sebzeli Dana Güveci gibi farklı tatlar ile birbirinden leziz set menülerden oluşuyor. Barceló Eresin Topkapı Otel, açık büfe tercih eden konuklarına ise, Çiftlik Kebabı, Döner Kebab, Cevizli Köy Eriştesi, Kayseri Mantısı, Dağ Kekikli Kuzu Kızartması ve Izgara Çeşitleri gibi birbirinden leziz sıcak yemek alternatifleri sunuyor. Bu leziz yemeklerden önce Ramazan sofralarının keyfi olan iftariyelikler de unutulmamış. Zengin iftariyelik çeşitleri, iştah açıcı bir sunum ile misafirlere ikram ediliyor.

Geleneksel Ramazan Sofraları'nın vazgeçilmez tatları, Cevizli Baklava, Tarçın ve Safranlı Tel Kadayıf, Gül Suyu ve fındık ile lezzetlendirilmiş Güllaç ise Barceló Eresin Topkapı Otel'in tatlı menüsünü süslüyor.
Ramazan ayına özel olarak semazenler, Klasik Türk Müziği ezgileri eşliğinde canlı fasıl, şerbetçi ve kahveci güzeli gibi daha birçok sürpriz Barceló Eresin Topkapı Otel'de sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle, dostlarınızla, arkadaşlarınızla, Barceló Eresin Topkapı'da özel ve tadına doyulmaz bir iftar yemeği için (0212) 631 12 12 numaralı telefon veya [email protected]'dan bilgi alabilir veya rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Millet Cad. No:186 Topkapı 34270 İstanbul-Türkiye ● Tel: (0212) 631 1212 Fax: (0212) 631 3702
www.barceloeresintopkapi.com  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.