22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TAHTALI KARLAR ALTINDA

Antalya Kemer’de bulunan ve alternatif turizm merkezleri arasında en önde yer tutan “Olympos Teleferik” işletmesinde zirvede kar keyfi yaşanıyor

TAHTALI KARLAR ALTINDA

13 Aralık 2012 / 10:10

TURİZMİN SESİ


Halil ÖNCÜ-KEMER
Son yağan şiddetli kar ile Tahtalı dağının zirvesi olan 2365 mt. beyaza bürünürken, gelen konuklar da bu keyfi yaşamaya başladı. Kara hasret olan Antalyalılar ile bölgede konaklayan yerli yabacı turistler Olympos Teleferik’e büyük ilgi gösteriyorlar. Özellikle çocukların merakla bekledikleri kar yağışının düşmesi ve zirvede beklenen karın yağması ile ilgi odağı olduklarını belirten Olympos Teleferik İşletmesi Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, “ Zirvede kar yağması ile birlikte sayılarımızda da artışlar yaşanmaya başladı. Antalyalılar ve bölgemizde konaklayan turistler ve okul gruplarının büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz. Çocukların kar merakı görülmeye değer. Eğer kar keyfi yaşanacaksa, herkesi Olympos Teleferik ile Tahtalı Dağının zirvesinde 2365.mt ye bekliyoruz” dedi.
 
alternatif-turizm-merkezi,olympos-teleferik,2.jpg
 
Siirtli gazetecilerin zirve keyfi..
Öte yandan Kemer Kiriş Limak Limra Otelin misafiri olarak bölgeye gelen ve aralarında  Siirt Valilik Basın Müdürü Şükrü Uraz ile DHA, Kanal 7,Kanal 56,Diyarbakır Olay, Siirt Sonsöz, Siirt Postası, Güney Gazete, Doğuş Gazetesi, Siirt Fm,Medya Siirt,Siirt. net temsilcilerinin bulunduğu 13 kişilik Siirtli medya mensubu da Olympos Teleferik ile zirveye çıktı. Kafile adına görüşlerini açıklayan Siirt Valilik Basın Müdürü Şükrü Uraz, Olympos Teleferik’i hayretle izlediklerini belirtirken “ İlimizde yer alan ulusal ve yerel medyada görev yapan basın mensupları ile beraber Antalya Kemer’e geldik. Gördüğümüz bu muhteşem coğrafya karşısında gerçekten şaşkına uğradık. 3 mevsimin yaşandığı Antalya’dayız. Bir tarafta deniz bir tarafta kar. Bunun keyfini çıkarıyoruz” dediler. 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.