22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TANITIM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (SİDE TUDER)'in ITB Berlin Turizm Borsası'nda, açacağı standa MATAB ve MATSO'da destek veriyor

TANITIM İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

25 Şubat 2012 / 13:49

TURİZMİN SESİ
Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği'nin daha önceki yıllarda bölgesel tanıtım çalışmalarına destek olan Manavgat Turizm Altyapı Birliği (MATAB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) bu senede katkı sağladı. Avrupa'nın en büyük ve en önemli turizm pazarı olan Almanya'da gerçekleştirilecek olan ITB BERLİN Turizm Borsası'nda, SİDE TUDER'in standına MATAB ve MATSO maddi katkıları ile destek verdi. Derneğin hazırladığı stand tasarımının yapım maliyetini MATAB üstlenirken, MATSO'da stand zemini kira bedelini karşılama kararı aldı. Bölgesel tanıtım çalışmalarına bu denli büyük destek veren her iki kuruma da teşekkür eden SİDE TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut; derneğin kuruluşundan bu yana gerek yurt içi gerekse yurt dışı tanıtım etkinliklerine kendi imkânları ile katıldıklarını her iki kurumun bu desteklerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

TANITIM ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ
Yurtdışı fuarlarında bölgenin bilinirliğini unutturmamak gerektiğini ifade eden Barut, ellerinden geldiğince tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini, MATAB Başkanı Recep BARUT ve MATSO Başkanı Dr.Şükrü VURAL başkanlıklarındaki yönetim'in de katkıları ile bu çalışmalarda daha başarılı olacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi. 07 Mart 2012 tarihinde başlayacak olan İTB BERLİN Turizm Borsası yılın en büyük ve önemli etkinliği olmasının yanı sıra özellikle Manavgat bölgesini büyük bir oranda tercih eden Alman pazarı açısından tanıtımda büyük önem taşıyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.