22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TANITMA BÜTÇEMİZ 165 MİLYON

Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, tamamı yurt dışında kullanılmak üzere Maliye Bakanlığı'nın onay verdiği bütçeden memnun olduklarını ifade etti ve ekledi: "Yeni tanıtım büroları açacağız."

TANITMA BÜTÇEMİZ 165 MİLYON

19 Aralık 2010 / 09:15

TURİZMİN SESİ
Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven TAŞBAŞI Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, 2011 yılı bütçe görüşmelerinden tamamı yurt dışında kullanılmak üzere 20 milyon TL'lik bir bütçe artışı yaşandığını kaydetti. Taşbaşı konuyla açıklamada ayrılan bütçeyle birlikte geçen seneden daha yoğun bir şekilde kullanacaklarını ve bu artışı beklediklerini dile getirdi.

Taşbaşı söyle devam etti: "Vekillerimiz 25 milyonluk bir önerge verdiler. Maliye Bakanlığımız ise 20 milyonluk bütçeyi uygun gördü. Geçen sene de buna benzer bir teklif olmuştu ama artmmamıştı, memnunuz. Bu vesileyle sektör temsilcileri başta TÜROFED, TÜRSAB ve Maliye Bakanlığı olmak üzere teşekkür ediyoruz."

KANADA, ÇİN VE AVUSTRALYA'DA YENİ TANITIM BÜROLARI
Yeni destinasyonlar ve bu noktalardaki çalışmalarla ilgili bilgi de veren Taşbaşı Latin Amerika ve Brezilya'da ofis açmak istediklerini ifade etti. Taşbaşı "Latin Amerika'da ve Brezilya'da çalışmalarımız var. Kanada'da ofis açmak istiyoruz. Çin'de ikinci ofisi açmak istiyoruz" dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.