22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TANITMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ÖNAL GETİRİLDİ

Görevden alınan Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı bakanlıktan ayrıldı

TANITMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ÖNAL GETİRİLDİ

11 Mayıs 2013 / 11:46

TURİZMİN SESİ


Attila Güvenç 
İstanbul(Anayurt)- Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü görevine eski Londra Tanıtma Müşaviri İrfan Önal vekaleten atanırken Cumhur Taşbaşı ise bakanlıktaki görevinden ayrıldı. Önal, Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'ndeki görev süresi dolup Ankara'ya döndükten sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyordu.
 
Bu arada Kültür ve Turizm Bakanlığı'na Ömer Çelik'in gelmesi ile birlikte Bakanlık kadrolarında yaptığı değişiklikler kapsamında başka göreve atamak üzere görevden alınan Tanıtma eski Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı bakanlıktan ayrıldığını belirtti.
 
Bodrum kaymakamlığından sonra İstanbul Kartal Kaymakamlığı ve ardından İstanbul'da turizm ve tanıtımıdan sorumlu vali yardımcılığını başarılı şekilde yapan Taşbaşı Bakan Ertuğrul Günay dönemimde Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğüne getirilmişti. Başarılı tanıtım çalışmaları ile bilinen ve turizme hizmet eden Cumhur Taşbaşı, bakanlıktah ayrılması ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama "2008 yılından beri yürütmekte olduğum Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü görevinden, eski mesleğime dönmek üzere ayrılıyorum" dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.