22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TANYEL KUDRET 2012’DE HEDEF BÜYÜTTÜ

"Tanyel Kudret" pistteki heyecanı arttırmak ve iyi bir derece yapmak üzere Kenan Sofuoğlu'nun özel pistinde süpermoto antremanlarına başlıyor

TANYEL KUDRET 2012’DE HEDEF BÜYÜTTÜ

08 Kasım 2011 / 15:05

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- Tanyel Kudret son Final Yarışı'nda yaptığı derecesiyle, C sınıfında Türkiye üçüncüsü olduktan sonra 2012 'de en iyi derecesi için çalışmalarına başladı.

Son dönemde, pistlerde adından sıkça söz ettiren “HIRÇIN ÇOCUK” Türkiye'nin moto ralli efsanesi olmaya aday olan ve kendisinde bu ışığı yakalan otoriteler tarafından desteklenmektedir.

Motor aşkı öyle ki TMF logolu gömleğini hiç çıkartmadan her yerde görmeniz mümkün TMF hayranı mı Motor hayranı mı diye sorsak kendisine inanın her ikisi de diyecek …

Tanyel Kudret yurtdışından  dostlarıyla birlikte

 Öncelikle Bekir Yunus Uçar hayranı olan Tanyel Kudret diğer yönetimdeki ağabeylerinle de son derece saygılı ...

 

Yarışmadığı dönemlerde dahi motor sporlarının içerisinde olmaya devam ettiğini belirten Tanyel Kudret, sadece yarışmacı olarak değil, projeler geliştiren, üreten, yatırım yapan, eğitim veren çok farklı kimlikler ile bu sporun içerisinde sürekli var olduğunu belirtti.

Pistte yarışmanın bambaşka bir duygu olduğunu orada olanın bu duyguyu ifade edemediğini  dile getiren Tanyel Kudret “yarışma duygusu bir virüs gibidir, bir kere bulaştı mı kurtulmanız neredeyse imkansızdır” sözleriyle durumu özetliyor.

Hayatın her anında dostlar çok önemli benimde canım dediğim dostlarım beni hiç yanlız bırakmadı onlara çok teşekkür ederim.

Sevinçten lastik yakarım abiiiiii "TMF" sağolsun

2012 Yılında alacağım kupalar için ofisimde özel bir yer yaptırıyorum . Bu sene aldığım kupalarımı sponsorum NOS Motorda sergiliyorum .Yeni bir sponsor daha bulduk kısmen oda bize yardımcı olacak su sponsorumuz oldu . Şimdi sırada Benzin yedek parça nakliye vs sponsor anlşmalarımız da devam edecek...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.