22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TASAVVUF MÜZİĞİ EŞLİĞİNDE İFTAR KEYFİ

İzmit'in ilk uluslararası markası ve en büyük oteli olarak 10 Temmuz 2012 tarihinde hizmete açılan Ramada Plaza İzmit oteline gösterilen ilgi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte gittikçe çoğalıyor

TASAVVUF MÜZİĞİ EŞLİĞİNDE İFTAR KEYFİ

26 Temmuz 2012 / 18:36

TURİZMİN SESİ


Ramazan ayı boyunca dışarıdan gelen münferit misafirler için otelin A'la Carte Restoranında canlı tasavvuf müziği eşliğinde Açık Büfe İftar Yemekleri sunuluyor. Marifetli ustaların Ramazan yakışır bollukta hazırladığı iftariyeliklerden, zeytinyağlılara, ara sıcaklara, et , salata ve tatlı çeşitlerine kadar , Türk-Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerinin yer aldığı Açık Büfe İftar Menüsü kişi başı KDV dahil 50 TL. olarak açıklandı.

Ayrıca otelde şirket ve grup yemekleri için, kendilerine özel tahsis edilmiş bir salon, alternatifli menü ve fiyatlar sunuluyor. Özel Konak Hastanesi de Ramazanın 2. Günün de , Yönetim ve doktor kadrosuna iftar yemeği düzenledi. Yemek sonrasında salonda bir konuşma yapan Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bünyamin DAL, ' Öncelikle İzmit'imize bu oteli kazandırdıkları için iş adamı dostumuz Kemalettin Bey'i kutluyor ve sundukları kaliteli hizmetten ötürü teşekkür ediyorum. Bu gece burada bulunmamızın, Özel Konak Ailesi olarak hep bir arada iftar sofrasını paylaşarak, bağlılığımızı güçlendirmenin yanı sıra, bizim için özel ve önemli bir sebebi daha var.

Herkesin bildiği gibi, İzmit'te özel sağlık kurumları arasında ilk açık kalp ameliyatını, ilk anjiografi ve stent takma işlemini yapan, ilk yenidoğan yoğunbakım ünitesini kuran, ilk kez dört boyutlu ultrasonografiyi kullanan ve daha nice ilklere imza atan özel konak hastanesi şimdi de İzmit'teki İlk ve tek JCI akredite hastanesi olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktadır. Joint Commission International(JCI) uluslararası akreditasyon belgesine sahip olabilmek için, bir yılı aşkın bir süredir , yorucu süreçte hepimiz çok çalıştık. Bu zorlu süreci 100 üzerinden 98 puan alarak, tam puana yakın bir üstün başarı ile tamamlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda payı olan tüm personelimize, doktorlarımıza özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, hep birlikte nice yeni başarılar diliyorum '
Dedi.

Keyif ve neşe için de geçen yemeğin ardından Ramada Plaza İzmit Halkla İlişkiler Müdürü Deniz DALGIÇ eşliğinde oteli gezen doktorlar hayranlıklarını dile getirdiler. Özellikle SPA merkezi daha dikkatli incelediler. 'Çok yakınımızda, nezih ve ferah bir ortamda spor yapabileceğimiz güzel bir yer olmuş, Ramazandan hemen sonra üye olup SPA Merkezini kullanmayı düşünüyoruz' dediler. Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin DAL son olarak, bu gece bizi kırmayıp aramızda olan İl Sağlık Müdürümüz Sn. Hasan AYDINLIK Beyefendiye, bu süreçte sağladıkları destekten ötürü Özel Konak Hastanesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz'. Dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.