22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TAŞFED İLE OKAN ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ile Türkiye’nin en büyük Mutfak Sanatları Merkezi ve Gastronomi Mutfağı O’Mutfak’ı hayata geçiren Okan Üniversitesi arasında eğitim başta olmak üzere birçok farklı alanda ortak proje işbirliği protokolü imzaladı

TAŞFED İLE  OKAN ÜNİVERSİTESİ  İŞBİRLİĞİ

14 Mart 2013 / 18:01

TURİZMİN SESİ


 Okan Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü’nde 8 Mart 2013 Cuma günü düzenlenen törene, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu  Başkanı Y.Yalçın Manav, Araştırmacı Aşcılar Derneği Başkanı ve Federasyon yönetim kurulu üyesi Turgut AY, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut ve gastronomi bölümü direktörü Begüm Başar katıldı. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Okan Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ve mesleki yeterlilik sertifikası verilecek ortak eğitimlerin amaçlandığı işbirliği protokolü, TAŞFED Başkanı Y.Yalçın Manav ve Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut arasında imzalandı. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Okan Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan “Profesyonel Aşçılık Mesleki Eğitim Sertifika Programları” ve çeşitli işbirliği konularında anlaşmaya varılan protokol kapsamında, konferans, festival ve yarışma başta olmak üzere birçok aktivitede de işbirliği yapılması amaçlanıyor. 
 
*Profesyonel Aşçılık Mesleki Eğitim Sertifika Programı, 8 hafta ve 8’er saatten oluşuyor. Program, istenildiği taktirde 8 güne de uyarlanabiliyor. 
 
Bilgi ve Kayıt için:
Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
Avni Dilligil Sok. No:18 34394 Mecidiyeköy - İstanbul
Program Sorumlusu: [email protected]
0212 212 65 26 – 119
http://msm.okan.edu.tr 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.