22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TAŞI BÜYÜK, FİYATI KÜÇÜK

Dünyaca ünlü yıldız Cameron Diaz'a benzerliği ile gündeme gelen ünlü manken Meral Kaplan, Meira Mücevharat tarafından organize edilen yılbaşı partisine katıldı

TAŞI BÜYÜK, FİYATI KÜÇÜK

28 Aralık 2009 / 15:37

TURİZMİN SESİ
Mankenliğe ara veren ünlü manken meslek yaşantısında oyunculuk ve sunuculukta devam ediyor. Meira mücevheratın “yeni yılda sevdiklerinize tektaş hediye edin” kampanyası için kameralar karşısına geçen Meral Kaplan, şu ana kadar kendine tektaş yüzük almadığını söyledi. İşadamı sevgilisi Erhan Kanioğlu'nun kendisine 1 yıl önce tek taş yüzük hediye ettiğini ifade etti. Ayrıca Kaplan partide şunları söyledi: “Tektaş yüzük bir evliliği yada kutsal bir beraberliği ifade eder o nedenle tektaşı bir kadına mutlaka bir erkek almalı. Neden ben kendime tek taş yüzük alayım. Ayrıca ben tektaş yüzüğün çok estetik göründüğünü düşünüyorum.”dedi.
Meira Mücevheratın birbirinden ilginç ve şık tasarımlarını büyük bir hayranlıkla deneyen Meral Kaplan, aslında takı konusunda yıllardır sadelikten yana olmasına rağmen Meira Mücevheratın takılarını severek kullanacağını ifade etti. Kaplan ayrıca, “Benim kanım sıcak o nedenle kış aylarını sevmiyorum. Bu nedenle de düğünümü yazın yapmak istiyorum. Geçen yaz ilişkimiz çok yeniydi ve evlilik için acele etmek istemedim. Her gün binlerce insan boşanıyor. Evlilik kararını alırken bunların hepsini hesaba kattık. dedi.

53 yıllık geçmişiyle mücevherat sektörüne yön veren Meira Mücevherat, yenilikleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Sektörün önemli oyuncularından biri olma hedefi ile yola çıkan Meira Mücevherat, bugün geniş bir tüketici kitlesine hitap etmenin haklı gururunu yaşıyor.
Kaliteden ödün vermeden kendine özgü birbirinden şık tasarımları ile adından söz ettirmeyi başaran Meria Mücevherat, günün değişen trendleri doğrultusunda farklı, yaratıcı ve yenilikçi ürünler üretmeye devam ediyor. Kişiye özel tasarımları ve iddialı modelleri ile uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Meira Mücevherat, Türkiye'nin her köşesine açacağı zincir mağazaları ile 7'den 70'e herkesi pırlanta sahibi yapmayı planlıyor.

2009 yılının bitimine yaklaştığımız şu günlerde Versace saatlerinin yanı sıra tüm pırlantalı ürünlerde %50 indirime giren Meira Mücevherat, mücevher tutkunlarının gönlünü bir kez daha fethetmeye hazırlanıyor. Ayrıca 2010 yılının mücevher trendini Alaturka Koleksiyonuyla müşterilerine sunuyor. Yılbaşı nedeniyle tektaş sahibi olmak isteyenlere ise büyük bir avantaj sunarak, 0.30 – 0.40 arası karatlık tektaş yüzükleri 999 TL'de satışa çıkarıyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.