22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TATİLCİLERE İNANILMAZ FIRSAT!

ODEON Tours, Miles&Smiles'in seyahat acenteliğinde program ortağı olan ilk firma oldu

TATİLCİLERE İNANILMAZ FIRSAT!

08 Nisan 2013 / 12:56

TURİZMİN SESİ


ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş., TÜRK HAVA YOLLARI ile Miles&Smiles Özel Yolcu Programı katılım sözleşmesini 1 Mart’ta imzaladı. Buna göre ODEON Tours, bir ilki daha gerçekleştirdi ve Miles&Smiles Özel Yolcu Programı’nın “Seyahat Acenteliği” sektöründeki ilk program ortağı oldu. Bu anlaşma sayesinde Miles&Smiles üyeleri, ODEON Tours’dan yaptıkları her 100 TL'lik alışveriş karşılığında 50 bonus mil kazanacak.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ODEON Tours İşletme Müdürü Akın Aksu, “ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş., TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles&Smiles’ın seyahat acenteliği tarafındaki ilk program ortağı oldu. Söz konusu anlaşma, bu aydan itibaren hayata geçiyor. ODEON Tours, Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üyelerine birçok cazip fırsat sunacak” dedi.
 
TÜRK HAVA YOLLARI’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, “Sadakatin giderek önem kazandığı havacılık sektöründe, son yıllarda dünya çapında hızla yükselen grafiğimize parelel olarak Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kapsamında da farklı sektörlerde işbirlikleri yapmaktayız. Bu kapsamda; Banka, Sigorta, Otel, Araç Kiralama, Sağlık, Transfer ve Teknoloji sektörlerinden sonra Turizm sektöründe de ODEON Turizm ile işbirliğimizi başlatarak bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Miles&Smiles’ın avantajlarla dolu dünyasına yeni bir sektör daha dahil etmenin haklı gururunu yaşamaktayız” şeklinde açıklamada bulundu.
 
ODEON Turizm İşletmeciliği A.Ş. sisteminde yer alan ( şehir otelleri hariç ) tüm yurtiçi otellerde, yurtiçinde, yurtdışında; TÜRK HAVA YOLLARI uçaklı paketlerinde ve yurtiçinde uçaklı olmayan tatil paketlerinde Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üyelerine mil kazandıracak. Aksu, şu bilgileri verdi: “Şu an için 54 ilde 213 acentemiz ve İstanbul’da bir merkez satış ofisimiz bulunuyor. Tatil satın almak için Türkiye’nin dört bir yanındaki acentelerimizden birine gelen müşterilerimiz, ODEON Tours’dan yapacakları 100 TL'lik alışveriş karşılığında 50 bonus mil kazanacaklar. Örneğin, ODEON’dan alınan 2.000 TL'lik bir tatil karşılığında Miles&Smiles’dan tam 1.000 bonus mil kazandırmış olacağız. Tatil ve seyahat hizmetleri konusunda böyle bir fırsatla sektörde bir ilki daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu işbirliğimiz sayesinde Miles&Smiles üyelerine çok avantajlı fırsatlar sunmuş olacağız.” 
 
OTI Holding’in bugün turizmin her kolunda; tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, havacılık, otelcilik ve güvenlik ana alanlarında 15 iştiraki ve yaklaşık 3 bin profesyonel çalışanıyla, 26 ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren global bir oyuncu olma yolunda olduğunu belirten Akın Aksu, iç pazarda yeniliklerin ve ilklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Ayrıntılı bilgi ve tatil seçenekleri için; www.odeontatil.com 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.