27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

TATİLDE HAVUZ KEYFİ

Hafta sonu tatilini İstanbul'da geçirmek isteyenler için The Green Park Hotel Bostancı ve The Green Park Hotel Merter unutulmayacak bir fırsat sunuyor

TATİLDE HAVUZ KEYFİ

02 Haziran 2009 / 14:51

TURİZMİN SESİ
Oteller, iş yoğunluğu dolayısıyla şehir dışına çıkamayanlara ya da yolculuk stresini yaşamak istemeyenlere muhteşem bir hafta sonu tatili paketi hazırladı. Grubun Bostancı'daki 5 yıldızlı otelinin hafta sonu konaklamalı paketinde; oda, Cumartesi akşamı ala carte restoranda alınacak akşam yemeği, Pazar sabahı brunch ve havuz keyfiyle birlikte sağlık kulübü kullanımı yer alıyor. Konaklamalı pakette iki kişilik odada tek kişi fiyatı ise 89 TL. Aynı paket, grubun Merter'deki 5 yıldızlı otelinde ise iki kişilik odada tek kişi fiyatı ise 79 TL şeklinde sunuluyor.

Havuz keyfi
The Green Park Hotel Bostancı, canlı müzik eşliğinde brunch keyfinin de vazgeçilmez adresi. Brunc sonrası ise kendinizi havuzun serin kollarına atabilirsiniz.

The Green Park Hotel Merter'de ise yaz sezonunda uygulanan yüzme havuzu günlük giriş ücreti hafta içi 35 TL. haftasonu ise 55 TL. Ailesiyle gelen 0 – 6 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor. 6 – 12 yaş arasındaki çocuklara ise yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Pazar günleri 10:30 ile 12:00 saatleri arasında otelin bahçesinde ya da havuz başında brunch veriliyor. Brunch paketi, 35 TL.

REZERVASYON : 444 72 75
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.