22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TATİLDE SINIRSIZ EĞLENCE

Antalya Belek'in ayrıcalıklı tatil merkezi Susesi Luxury Resort, yaz tatilinde sunduğu dopdolu bir programla, aileleri hem dinlenip hem çok eğlenecekleri bir tatile davet ediyor

TATİLDE SINIRSIZ EĞLENCE

10 Haziran 2011 / 16:30

TURİZMİN SESİ


Bu tatil çocuklar için unutulmaz olacak! Yoğun okul temposundan çıkan çocuklar, burada, arkadaşlarına anlatmakla bitiremeyecekleri bir tatil geçirecekler. Çocukların hiç dönmek istemeyecekleri bu tatilde, her yaş grubuna hitap eden eğlence dolu aktiviteler ile çocuklar, profesyoneller eşliğinde güvenli ve özel ortamlarda tatilin tadını çıkarırken, büyükler de kışın stres ve yorgunluğunu atabilirler.

Susesi, çocuklara sınırsız eğlence sunuyor!
Farklı yaş gruplarına hitap eden Caretta Kid's Club aktiviteleri çocuklarınız için eğlenceli olduğu kadar da eğitici… Caretta Kids Club 0-4 yaş, 4-7 yaş ve 8-12 yaş arasına sınırsız eğlence vaat ediyor. 0-4 yaş için uyku odası, tasarım odası, creative oda, faaliyet odası, fitness, sinema, yap-boz, mini restoran ve 2 adet kaydırakhavuz ile küçük misafirlerin hayalini süsleyen tam bir eğlence cenneti. 4-7 yaş grubu için ise sezon boyunca kids club animatörleriyle yüz boyama, binicilik, kolaj çalışması, el becerileri, sahil oyunları, mini mutfak, dans dersleri ile eğlenceli olduğu kadar eğitici bir aktivite alanı sunuyor. Susesi 8-12 yaş yaş grubu için ise dolu dolu bir aktivite programı sunuyor. Keşif saati, define avı, sahil oyunları, turnuvalar, banana bot, gece yürüyüşü, ızgara partisi ile gündüz olduğu kadar eğlence gece de devam ediyor.

Çocuklar ve yetişkinler bu yaz Susesi'nde eğlenceye doyacak!
Susesi çocuk kulübü; her hafta iki temalı parti, Korsan Günü, Uçurtma Günü, Aileler Yarışıyor Aktivitesi, haftada üç gün 12-16 yaş arasına DJ'lik kursu, haftada bir gün çocuklara karate dersi aktiviteleri ile çocuklara sınırsız eğlence dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Haftada iki gece temalı parti, Bingo Akrobasi Show, Çin Akrobasi Show, Samba Festivali, Kum Heykel Turnuvası, Uçurtma Günü, Takım Oyunları Turnuvası, Thai Chi Dersi, Thai Bo Dersi ve Ju Jut Su Dersi ise yetişkinler için sunulan aktiviteler…

Mini kulüp aktiviteleri, birbirinden renkli gün boyu devam eden animasyonları ile bu tatil çocuklarınız için unutulmaz olacak. Sizin tek yapmanız gereken Susesi'nin keyfini çıkarıp, çocuklarınızın mutluluğunu izlemek. Bu yaz tatilinde aileniz için en iyi seçenek olan Susesi'nde sunulan lüks ve konfor, sevdiklerinizle geçireceğiniz ayrıcalıklı ve mutlu zamanları garanti ediyor.

Susesi Luxury Resort hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için: www.susesihotel.com  
Tel: 0242 710 24 00

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.