23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TATİLİNİZ ANI İLE DOLSUN

Anı Tur, erken rezervasyonda iptal ve iade sigortası kolaylığını kültür turlarında da uygulamaya başladı

TATİLİNİZ ANI İLE DOLSUN

28 Nisan 2012 / 11:56

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Anı Tur'un uygulamaya başladığı iptal ve iade sigortası, yaptırdıkları rezervasyonları son dakika aksaklıkları yüzünden iptal etmek zorunda kalanların hayatını kolaylaştırıyor. Koşulsuz ve kesintisiz iptal ve iade garantisi, ekonomik rezervasyon seçeneğini daha da çekici kılıyor.

Kültür turlarında sigortalı rezervasyon dönemi başlıyor
Turizm sektöründe, 27 yıldır ilklere imza atan Anı Tur, iptal ve iade sigortası avantajını kültür turlarında da uygulamaya başladı. Anı Tur Kültür & Kıbrıs Turları Direktörü Nadir Uzun, iki senedir rezervasyonlarda uygulanan iptal ve iade sigortası hakkını artık kültür turlarında da geçerli kılmaya başladıklarını belirtti. Uzun, bilinen bölgelerin dışında yeni rotalar çizmeyi, ülkenin çok bilinmeyen kültürel ve doğal güzelliklerini misafirlerine tanıttığını, tanıtmayı hedeflediğini ve yeni bölgeler keşfetmeyi istediğini dile getirdi. Nadir Uzun, misafirlerinin zaman ya da fikir değişikliklerinde zor durumda kalmalarını istemedikleri için iptal ve iade sigortası kapsamına kültür turlarını da dahil ettiklerini ve uygulamaya başladıklarını açıkladı.

İptal ve iade sigortası kapsamı
Tura çıkış gününden; 72 saat ( 3 gün) öncesine kadar rezervasyon iptal talebinde bulunulması veya değişiklik halinde koşulsuz yüzde 100 kesintisiz iade garantisi sunuluyor. Tur maliyetinin yüzde 1'i oranında ödenen erken rezervasyon sigortası primi, 1000 TL altı rezervasyonlarda ise sadece 15 TL'ye mal oluyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.