22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TAYYAR GÜL’ÜN MUTLU GÜNÜ

KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği ) Başkanı Tayyar Gül ve Sinem Gül'ün nikahını kayımpederi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kıydı

TAYYAR GÜL’ÜN MUTLU GÜNÜ

03 Haziran 2012 / 11:27

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Kemer'de bulunan Rose Hotels'in Yönetim Kurulu üyesi olan ve aynı zamanda KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği ) Başkanı olan Tayyar Gül'ün mutlu günü. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün kızı Sinem Gül ile dünya evine giren Tayyar Gül'ün düğünü Limra Otelin futbol sahasında gerçekleştirildi.

 Gerek Kemer içi gerekse de Kemer dışından çok sayıda misafirin katıldığı düğün merasiminde nikahı ise gelin Sinem Gül'ün babası olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kıydı. Nikah sonrası evlilik cüzdanını şahitlik yapan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Gelin Sinem Gül'e verdİ.

Çiftin nikah şahitliklerini ise Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile Ramazan Akpınar, Gülcihan Salova ve Ahmet Karabulut yaparken, Tayyar Gül'ün babası Kazım Gül ve Annesi Remziye Gül'ün mutlulukları da her yere yansıdı. Tayyar Gül'ün ablası olan ve yine Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi olan Yeliz Gül Ege'de eşi Aykut Ege ile gelen misafirler ile bire bir ilgilenirken, gecenin keyfini çıkardılar. Öte yandan çok sayıda misafirin yer aldığı gecede YÖRSİAD üyesi olan Tayyar Gül'ü, bu mutlu gününde YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve yönetim Kurulu üyeleri de bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Genç çifti kutlayan Semih Beken, Gül ailesine mutluluklar diledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.