28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

TESK VE KOLAYSOFT ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ YAPILDI

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve Kolaysoft Teknoloji arasında imzalanan protokol ile esnaflarımız e-Belgelerini “Esnaf Fatura” platformu ile oluşturacak

TESK ve Kolaysoft arasında iş birliği protokolü yapıldı

21 Aralık 2022 Çarşamba 14:09

TURİZMİN SESİ


Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ile Kolaysoft Teknoloji Kurucu Ortağı Kezban Boztürk arasında imzalanan protokol ile tüm esnafımız e-belgelerini Esnaf Fatura ile oluşturmaya başlayacak.

Esnaflar, e-faturalarını “Esnaf Fatura” ile saniyeler içinde oluşturacaklar

Kolaysoft Teknoloji A.Ş. firmaların dijital dönüşüm yolculuğuna en kolay şekilde eşlik eden ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından, mükelleflerin e-belgelerini oluşturma, gönderme ve saklama hizmetine yetki verilmiş özel entegratör firmadır. TESK ve Kolaysoft iş birliği ile hazırlanan Esnaf Fatura; mükellef işletmelerin zamandan ve paradan tasarruf etmesini sağlayan web tabanlı bir uygulamadır. 2000/5000 e-Arşiv portalında oluşturdukları faturaları, e-fatura konforun da Esnaf Fatura portalında oluşturabilirler. Ayrıca, e-faturaya geçmek isteyen esnafımızda, e-fatura sistemine Esnaf Fatura ile geçip, e-faturalarını kolaylıkla oluşturabilirler. Esnaf Fatura ile tüm esnaflarımız, faturalarını basit yöntemlerle hazırlar ve 10 yıl boyunca güvenle saklarlar. Esnafımız, dijital dönüşümü sağlayan Esnaf Fatura ile saniyeler içerisinde e-faturalarını oluşturabilecektir. Gelen / giden e-belgelerini kendilerine özel oluşturulmuş bu portal ile görüntüleyebilecekler. Uzman kadrosu ile tüm esnafımıza hizmet veren Kolaysoft Teknoloji ile e-belge süreçlerini kolaylaştırarak süreç yönetiminizi hızlandırabilirsiniz.

 

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.