26 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

THE GREEN PARK ZİNCİRİNE YOĞUN İLGİ

Ortadoğu'nun en önemli turizm fuarı olarak kabul edilen Arabian Travel Market(ATM) Fuarı'nda The Green Park Zincirine yoğun ilgi gösteriliyor

THE GREEN PARK  ZİNCİRİNE YOĞUN İLGİ

03 Mayıs 2011 / 20:20

TURİZMİN SESİ


Sektör temsilcilerinin 25 binin üzerinde ziyaretçi beklediği fuarda, bazı tur operatörlerinin, gruplarını başka destinasyon yerine, İstanbul'a 1 saat mesafedeki Resort Kartepe'ye yönlendireceği bildirildi. Türkiye'nin modern bir stand ile temsil edildiği fuar, 5 Mayıs'a kadar açık kalacak. Arabian Travel Market Fuarı'na katılan The Green Park Hotel Taksim Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Parlak, özellikle Fas, Tunus, Suriye ve Mısır'ın önde gelen tur operatörlerinden büyük ilgi gördüklerini bildirdi. Söz konusu ülke temsilcilerinin Kocaeli'nde 4 mevsim hizmet veren Green Park Resort Kartepe Turizm Tesisleri'yle çok özel ilgilendiklerini kaydeden Parlak, “İstanbul'un merkezinde yer alan Taksim otelimiz hakkında da yoğun bilgi aldılar” dedi.

Ayrıca yeni açılan The Green Park'ların son halkası Anadolu Yakası'nın en gözde oteli olan The Green Park Pendik Hotel & Conventıon Center'a ilginin çok yoğun olduğunu bildiren Parlak , bir Suudi Prensin otelin Kral dairesi için 30 günlük rezervasyon yaptığını bildirdi. Fuarın önemi, her geçen yıl artıyor. Ortadoğu bölgesindeki turizm potansiyeli ile birlikte büyüme gösteren fuara 2009 yılında 18 bin ziyaretçi katılırken, bu rakam 2010 yılında 21 bini aşmıştı bu yıl 24 bin civarında olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.