05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

THE MARMARA PERA’DA SKAL İSTANBUL HAPPY HOUR’DA BİR ARAYA GELDİ

Skal İstanbul Başkanı Ata Eremsoy,  “Bizden bize bir akşam bir araya gelelim konuşağımız ve müzik dinleyip, güzel bir gece yapalım önerisi geldi

The Marmara Pera’da Skal İstanbul Happy Hour’da bir araya geldi

02 Mart 2019 Cumartesi 09:39

TURİZMİN SESİ


Skal İstanbul Yönetimi olarak herkesin bir anısının olduğu THE Marmara Pera’yı seçtik. Burada inanıyorum  ki çok kişinin anısı hatırası var.  2004 yılında bizim otel burayı alıyor ve  bu binada 5 sene açılış müdürlüğü yaptım dedi.

 

 

Sonra Uygar müdürlük yaptı ve şimdi ise Otelin Müdürü Volkan Öksüz’dür. Biz çok şanslıyız. Uygar gitar çalıyor onun sayesinde yurtdışında kadınlar gelip, beni öpüyordu bunda benim hiç suçum yoktu. Volkan ise, bu akşam bizlere DJ Performansıyla yanımızda olacak. Bu binanın böyle bir müzik ve sanat ruhu var” dedi.

MÜJDAT GEZEN PERA’DA MÜZİKHOL YAPIYOR
Dün Müjdat Gezen ile tanıştım.1453’den bu yana Pera’yı yazıyor, 80 kişilik bir gurupla müzikhol yapacağını söyledi. 1453’ün müziklerini yazdı. Müthiş bir sahne performansıyla müziklerle oyun sahneleyecek. Bende Müjdat Gezen’e dedim ki şu anda ki THE Marmara Pera Hotel eskiden Gül apartmanıymış. Gül Apartmanı’nın özelliği de binada oturanların sakinleri  Tiyatro Sanatçısı, Ses Sanatçısı ve Film yıldızlarından oluşuyormuş. Her gece bir evde toplanıp, parti veriyorlarmış diye anlattım.

BURANIN KISMETİ MÜZİKTENMİŞ
Buranın kısmeti Genel Müdürleri’nin de şimdilerde müzisyen olması. Bu bölgede böyle bir eğlence kültürü var.

Ünsal Şınık bir anısından bahsetti;
Ünsal Şınık abim az önce burada yaşadıklarını anlatıyordu, buraya çağıralım kendi anlatsın isterim. Ünsal Şınık;1975’de resepsiyonist olarak bu binada başladım.1991’de ise, Genel Müdür olarak bu binanın yönetimini devraldım dedi.

DİKKATİNİ BİR KONUYA ÇEKMEK İSTERİM
Sektörün bütün yakışıklı Genel Müdürleri bu binada hizmet yapmış  diyerek kahkaha tufanı patlattı. 1975’de bu otel açıldı. Ben ilk açılışta Turgay Kıran ile birlikte Resepsiyonist olarak görev yaptım. İkimizde meraklıydık. Otelle ilgili ne oluyor bitiyor öğreniyorduk. Bir gün bulunduğumuz yerin üstünde bir şefimiz tepsi içinde çeşitli balıklar gösteriyor bende geri plandan takip ediyorum. Müşteri İngilizce balığın adını soruyor, balık LÜFER görüyorum ama  şef orada İngilizce sorulunca balığın adını İngilizce bilen falan yok Şef garson LÜFERİ “LOYFER LOYFER” diyerek takdim etti. Çok güldük…
 
GİTİM GELDİM SONRA KALICI OLDUM

Faik Alsaç’da anısını anlatmak üzere sahneye geldi. Alsaç, “Ben Etap İzmir’in Müdürüyüm. Rahmetli Salman Altan abim hasta olduğundan tedavisi olduğu zamanlara da  burada görev alıyordum. Asım Bey de İzmir'e gidiyordu. Salman Altan abim rahmetli olunca beni buraya Genel Müdür olarak aldılar. 1 sene burada kalıcı müdür olarak görev aldım, emeklerim hatıralarım var”  dedi.

UMUT ve ÜMİT TACİRLERİYİZ
Ata Eremsoy, “Biz Skal ailesi olarak Türkiye ve Dünya turizmine bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Bu gayretle de devam edeceğiz. Umut ve Ümit tacirleri olarak hep birlikteyken Skal Toastu yapalım” diyerek kadehleri havaya kaldırdılar.

THE Marmara Pera Genel Müdürü’ne misafirperverliğinden dolayı plaket takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.