22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THE MARMARA PERA’YA MANZARA ÖDÜLÜ

The Marmara Pera, terası eşsiz deneyimlere evsahipliği yapan, dünyanın en güzel manzaralı 15 otelinden biri seçildi

THE MARMARA PERA’YA MANZARA ÖDÜLÜ

08 Ekim 2010 / 10:45

TURİZMİN SESİ
Tüm dünyada tatile çıkmak isteyenlerin bir numaralı adresi olan seyahat sitesi www.trivago.com  dünyanın en güzel manzaralı 15 otelini seçti. Türkiye'den The Marmara Pera, dünyanın en güzel manzaralı oteller listesinde yer aldı.

Tüm dünyada tatile çıkmak isteyenlerin bir numaralı adresi olan www.trivago.com  üyeleri, Dubai, Atina, Paris ve New York'un da aralarında yer aldığı şehirlerden terası eşsiz manzaralara ve deneyimlere ev sahipliği yapan 15 oteli seçti. İstanbul manzarasını konumu itibarıyla eşsiz bir açıdan gözler önüne seren The Marmara Pera, dünyanın en güzel manzaralı 15 oteli listesinde yer aldı.

Terasta Havuz Keyfi
İstanbul Pera'da semtin nostaljik dokusunu, tarihini ve dinamik yapısını özümseyen The Marmara Pera, misafirlerine eski İstanbul'da konaklama keyfini doyumsuz manzarası eşliğinde sunuyor. Kaçırılmaması gereken bu manzara Aya Sofya Camii, gecenin her rengini yansıtan Haliç görüntüsü ile daha da keyifli hale geliyor. Otelin terasında yer alan Mikla Restoran Türk-İskandinav mutfağından lezzetleri misafirlerine sunuyor, 11'inci kattaki açık havuzu ile misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor.

Dekorasyonunda 1930'ların nostaljisi ve 1970'lerin modernist hareketleri hissedilen The Marmara Pera 200 oda ve 3 suitiyle İstanbul tutkunlarına hizmet veriyor. Eğlencenin merkezi olan Beyoğlu, Asmalımescit ve Pera'ya sadece bir dakikalık mesafede konumlanan The Marmara Pera, şehirden uzaklaşmadan tatil yapma deneyimini de yaşatıyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.