22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THE MARMARA ŞİŞLİ’DE BAHAR MENÜLERİ

Yaz gelmeden hafiflik arayanların adresi olacak The Marmara Şişli'nin Bahçe ve Sağlıklı Yaşam menüleri serinletici özelliğinin yanı sıra vitamin katkısı ile vücudu yenilemeye yardımcı oluyor

THE MARMARA ŞİŞLİ’DE BAHAR MENÜLERİ

11 Haziran 2009 / 10:52

TURİZMİN SESİ


Güneşin yüzünü gösterdiği ve yaz mevsimini müjdelediği Haziran ayı herkesi detoks telaşına soktu. Yaz gelmeden hafiflik arayanların adresi olacak The Marmara Şişli'nin Bahçe ve Sağlıklı Yaşam menüleri serinletici özelliğinin yanı sıra vitamin katkısı ile vücudu yenilemeye yardımcı oluyor.

Birbirinden taze meyvelerle hazırlanan kokteyllerin oluşturduğu Bahçe Menüsü'nün yıldızları elma, limon ve armut ile hazırlanan Ice Fresh, çilek ve kiviyle hazırlanan Refresher, portakal, şeftali ve vişneyle hazırlanan Sunshine ve taze çileklerin lezzet verdiği Frozen Margarita.

Sağlıklı menülerde taptaze sebzelerin özenle sunulduğu Sağlıklı Yaşam Menüsü'nün gözdeleri Brokoli Çorbası, Avokadolu ve tavuklu Cobb Salatası, mozzarella peyniri, taze domates ve fesleğen soslu Kepekli Penne ve adaçayı buharında poşe edilmiş Somon Filetosu masadan hafif kalkmak isteyenler için vazgeçilmez olacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.