22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THE MARMARA ŞİŞLİ’YE ÖDÜL

The Marmara Hotels&Residences'a katılan The Marmara Şişli, Ucityguides tarafından En İyi “Business Hotel” Ödülü' ne layık görüldü.

THE MARMARA ŞİŞLİ’YE ÖDÜL

08 Mayıs 2009 / 16:28

TURİZMİN SESİ
İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan ve Ekim 2008'de Türkiye'nin öncü yerli turizm ailesi olan The Marmara Hotels&Residences'a katılan The Marmara Şişli, Ucityguides tarafından En İyi “Business Hotel” Ödülü' ne layık görüldü.

The Marmara Hotels & Residences'ın Ekim 2008'de, iş dünyasının kalbi Mecidiyeköy'de hizmete açtığı The Marmara Şişli, günümüzün modern seyyahlarının kaynak olarak kullandığı Ucityguides tarafından En İyi “Business Hotel” Ödülüne layık görüldü.

Dünya çapında Amsterdam, Floransa, Londra, New York ve Roma gibi en önde gelen şehirlerin otellerini değerlendirerek müdavimlerine seyahat ajandası oluşturmada yardımcı olan Ucityguides, özellikle şehir turizmine ve modern şehirlere ilgi duyanlar tarafından takip ediliyor.

İş merkezlerine olan yakınlığı ile öğle yemeklerinin ve iş çıkışlarının alternatif adresi olan The Marmara Şişli, Ucitiyguides tarafından Dünya çapında tavsiye edilen oteller arasında en yeni ve en iyi iş oteli olarak konumlanıyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.