22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THE MARMARA’DA YAZ BİTMEDİ

The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel paketleriyle hem dinlenme hem de eğlenme fırsatı sunuyor

THE MARMARA’DA YAZ BİTMEDİ

25 Ağustos 2010 / 10:53

TURİZMİN SESİ

The Marmara Bodrum paketinde; 28 Ağustos Cumartesi akşamı The Marmara'nın ödüllü şeflerinin hazırladığı akşam yemeği canlı müzik ve Bodrum'un eşsiz manzarası ile daha da renkleniyor. The Marmara Antalya'nın paketinde limitsiz yerli içki eşliğinde Jolly Joker'da sınırsız eğlence sizi bekliyor, rafting heyecanı yaşamak isteyenler için ise Köprülü Kanyon'da rafting programı var.

The Marmara Bodrum'da uzun soluklu eğlence
Tatilin vazgeçilmez adresi Bodrum'un en çok tercih edilen adreslerinden The Marmara Bodrum, 30 Ağustos Zafer Bayramı için fırsatlarla dolu bir paket hazırladı. 27–30 Ağustos tarihleri arasında, 3 gece 4 gün The Marmara Bodrum'da konaklayanları sürprizler bekliyor. Hoş geldiniz kokteyli ile başlayan tatil, odaya özel kırmızı şarap ve meyve sepeti ikramı ile devam ediyor. 28 Ağustos Cumartesi akşamı The Marmara'nın ödüllü şeflerinin hazırladığı akşam yemeğinin tadına Bodrum'un eşsiz manzarasında varın.

The Marmara Bodrum'da Zafer Bayramı paketi kapsamında 3 gece 4 gün, deluxe odada kişi başı 379 Euro'dan başlayan fiyatlarla konaklamak mümkün. Müsaitlik durumunda daha üst kategori bir odada konaklama şansı sunuluyor. The Marmara Bodrum Beach ekstralarında yüzde 10, spa kullanımlarında yüzde 15 indirim, The Marmara Bodrum gym'de ise ücretsiz kullanım hakkı misafirlere keyifli anlar yaşatıyor. Kablosuz internet hizmeti de paket içerisinde ücretsiz sunuluyor. 0–6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7–12 yaş arası çocuklar yüzde 50 indirimli ve 65 yaş üzeri misafirler de yüzde 10 indirimli konaklayabiliyor.

The Marmara Bodrum Tel: 0 252 313 81 30

The Marmara Antalya'dan rafting programı
Alternatif programlarla renklendirilen The Marmara Antalya'nın Zafer Bayramı paketi herkes için bir aktivite seçeneği bulunuyor. 28 Ağustos Cumartesi gecesi Jolly Joker'da limitsiz yerli içki eşliğinde sınırsız eğlence sizi bekliyor. Rafting heyecanını yaşamak isteyenler için ise Köprülü Kanyon'da rafting programı var; kanyon ile otel transferleri ve öğle yemeği dahil. The Marmara Antalya, 27-31 Ağustos 2010 tarihleri arasında en az 3 gecelik yarım pansiyon konaklamada gecelik kişi başı fiyatı 200 TL.

Müsaitlik durumuna göre deniz manzaralı odaya geçebilirsiniz, yeni odanızda sürpriz ikramlar sizi bekleyecek. Tuti Restoran'da açık büfe kahvaltı ve akşam yemeğinin sunulduğu tatilde konaklama süresi boyunca yarım saatlik klasik mesaj misafirlere hediye ediliyor.

Paket kapsamında 0-12 yaş arasında bir çocuğunuz ücretsiz konaklayabiliyor. Otelin müsaitliği durumunda erken giriş saat 10.00'da, geç çıkış saat 16.00'da yapabilirsiniz. Kablosuz internet hizmeti de paket içerisinde ücretsiz sunuluyor.

** 13 yaş altı çocuklara masaj, rafting ve Jolly Joker dahil değildir.

The Marmara Antalya Tel: 0 242 249 36 00
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.