22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THE MARMARA'DAN "SCUBA DİVİNG PAKETİ"

“Tasarımıyla Büyüleyen Oteller” listesinde yer alan The Marmara Antalya, dalış tutkunlarına ve su altını deneyimlemekten hoşlananlara Scuba Diving Paketi’ni sunuyor

THE MARMARA'DAN "SCUBA DİVİNG PAKETİ"

12 Ağustos 2012 / 11:43

TURİZMİN SESİ


360° dönen Revolving Loft’uyla eşsiz bir konaklama deneyimi sunan, tasarım oteli The Marmara Antalya, su altı dünyasından hoşlanan ve dalış tutkunu olan misafirleri için yıl sonuna kadar minimum 3 gece konaklama ya da sertifika almak isteyenler için 7 gece konaklamalı çok özel scuba diving paketleri hazırladı.


The Marmara Antalya farkıyla Akdeniz’in derinliklerini keşfe hazır mısınız?
Minimum 3 gece superior deniz manzaralı odalarda konaklamalı scuba diving paketinde, misafirlere Tuti Restaurant’ın usta şefleri tarafından hazırlanan açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sunuluyor. Gidiş – dönüş havaalanı transferlerinin de ücretsiz olarak sağlandığı pakette; otele giriş yapan misafirler ev yapımı frozen limonata ikramıyla karşılanıyor.
Konaklama süresince bir defa 30 dakikalık hamam kullanımı ve kese köpük masajıyla, Türk mutfağının özgün  yemekleriyle birlikte tercih edilen bir akşam a la carte yemek ve ev yapımı şarap ikramı paket kapsamındaki alternatifler arasında bulunuyor.


Akdeniz’in masmavi sularında ilk kez dalış tecrübesini deneyimlemek isteyenler ya da dalış sporuyla ilgilenenler için, 6 adet su altı fotoğrafıyla eğitmenler eşliğinde 30-40 dk. “discovery” dalış tecrübesi The Marmara Antalya’da yaşanan tatili unutulmaz kılacak. Dalış sonrası The Marmara’ya özel Pink Martini ikramının da yapıldığı bu paket 3 gece kişi başı KDV dahil 449 Euro olarak fiyatlandırılıyor.


Yat turu da yapılıyor
 Minimum 7 gece superior deniz manzaralı odalarda konaklamalı scuba diving paketinde, yine açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin yanı sıra gidiş – dönüş havaalanı transferleri ücretsiz olarak sunuluyor. Otele giriş yapan misafirlerin ev yapımı frozen limonata ikramıyla karşılandığı The Marmara Antalya’da dilerseniz konaklama süresince bir defa 30 dakika hamam kullanımı ve kese köpük masajıyla rahatlayabilirsiniz.


Konaklama süresince tercih edilen bir gün saat 11:00-17:00 arasında limitsiz yerli içki ve öğle yemeği dahil 16 mt uzunluğunda bir yatla Akdeniz’in derin maviliklerinde tura hazır mısınız? Hava koşulları dâhilinde otelin plajından bot ile alınarak yat turu sonrası yine bot ile plaja bırakılacağınız bu hizmetle benzersiz saatler geçirebilirsiniz.
 

Özel yoga dersleriyle ruhunuzu dinlendirin
Paket kapsamında The Marmara Antalya’nın eşsiz bahçesinde Beydağlarına karşı 1 saatlik yoga dersleriyle huzurlu dakikalar da sizi bekliyor… Konaklama süresince tercihe göre belirlenecek bir akşam a la carte yemek ve ev yapımı şarap ikramı da yapılıyor.


Uluslararası sularda geçerli sertifika da veriliyor
6 günlük sertifikalı dalış  kursuna katılım sonucunda deniz tutkunlarına “Uluslararası sularda kullanılabilinen” sertifika veriliyor. Sertifika ödülü olarak da son gün “Gece dalışı”nın hediye edildiği bu paket 7 gece kişi başı KDV dahil 962 Euro olarak fiyatlandırılıyor.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.