22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THE PLAZA HOTEL İSTANBUL’DA YENİ YILA MERHABA PARTİSİ

Otelin roof katındaki partiye, seyahat acenteleri, otelin iş ortakları ve turizmcilerden oluşan yaklaşık 200 davetli katıldı

The Plaza Hotel İstanbul’da Yeni Yıla Merhaba Partisi

04 Aralık 2015 / 21:36

TURİZMİN SESİ

Otelin 21'nci katından kokteyl ile başlayan gecede davetliler, otelin mutfağından ikram edilen yiyecekleri tattı, Boğaziçi’ni ve Boğaz köprüsünü yüksekten izlemenin keyfini yaşadı. İlerleyen saatlerle birlikte orkestranın seslendirdiği şarkılar ile coşan konuklar geç saatler keyifli anlar yaşadılar. Bu arada yapılan çekilişlerde konuklara değişik hediyeler, akşam yemekleri ve bedava konaklama armağanları dağıtıldı.

the-plaza-hotel-istanbul,2.jpg
 
Gecede The Plaza Hotel İstanbul’in Danışmanı Erol Turanlıoğlu, Genel Müdürü Barış Özkan, Genel müdür Yardımcısı Cihat Arslan, Banu Çiçek Kotaman, Satış ve Pazarlama Müdürü Betül Çiçek Çorbacı, rezervasyon Sorumlusu Seda Erden ev sahipliği yaptı.
 
the-plaza-hotel-istanbul,21.jpg
 
The Plaza Hotel Genel Müdürü Barış Özkan, odalar başta olmak üzere otelin bir çok bölümünü yenilediklerini belirterek “Yeni yıla yenilenmiş bir otel olarak hazırlandık. Geçtiğimiz dönemdeki doluluk oranlarını sürdürmeyi planlıyoruz. Seyahat acenteleri için de özel paket programları hazırladık. Kongre ve seminerler için yeni salonlarımızla hizmete hazırız" dedi.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.