23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THY,MAROSUSSİ' YE ANA SPONSOR OLDU

Türk Hava Yolları bugün Yunanistan'ın en başarılı basketbol kulüplerinden Maroussi Basketbol Kulübü ile Ana Sponsorluk anlaşması yaptı

THY,MAROSUSSİ' YE ANA SPONSOR OLDU

05 Mart 2010 / 10:13

TURİZMİN SESİ
Türk Hava Yolları, spora olan desteğine devam ederek bugün Yunanistan'ın en başarılı basketbol kulüplerinden biri olan Maroussi Basketbol Takımı'yla da bir buçuk yıllık ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu; “Türk Hava Yolları, daima spora olan desteği ile, Yunanistan'ın en başarılı basketbol kulüplerinden biri olan Maroussi BC takımıyla yapılan sponsorluk anlaşmasından büyük memnuniyet duymaktadır. Bu sponsorluk anlaşması ile birlikte Maroussi Basketbol takımına başarılar dilerken öte yandan bu anlaşmanın Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluğa da büyük bir katkı sağlayacağına inanmaktayız.” şeklinde konuşmasını gerçekleştirdi.


Maroussi BC Hakkında
Yunanistan'ın en başarılı basketbol takımlarından Maroussi BC, şu anda Yunanistan liginde 3. durumda ve Euroleague'de Barcelona'nın ardında 2. durumda yer alıyor.


Sponsorluk Hakkında
Bir buçuk yıllık sponsorluk sözleşmesine göre, Maroussi Basketbol kulübünün hem Yunanistan A1 liginde hem de Euroleague'deki tüm müsabakalarında giymiş olduğu forma ve eşofmanlarında Türk Hava Yolları logosu yer alacak, ayrıca saha içindeki led panolarda, resmi basın açıklamalarında, web sitesinde ve röportaj panolarında Türk Hava Yolları logosu yer alacak. Maroussi'nin kendi sahasının zeminindeki her iki serbest atış bölgesinde de Türk Hava Yolları logosu yer alacak.

Yunanistan Türkiye Büyükelçisi Mehmet Hasan Göğüş'ün de katılımıyla onurlandıracağı imza törenine, Türk Hava Yolları ve Maroussi BC yönetiminden katılımlar gerçekleşecek.


Protokol:
Türk Hava Yolları
İsmail Gerçek Denetim Kurulu Üyesi
Faruk Çizmecioğlu Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı
Zeki Çukur Kurumsal İletişim Başkanı
Gülay Öztürk THY Atina Müdürü

Maroussi
Aris Vovos, Başkan
Panagiotis Alexandris Genel Müdür
George Bartzokas Takım Teknik Direktörü


Türk Hava Yolları, haftanın her günü, günde üç sefer karşılıklı İstanbul-Atina seferleri yapmaktadır.

Türk Hava Yolları ve sponsorluk anlaşması ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.thy.com  web sitesinden ulaşılabilir.


Türk Hava Yolları Hakkında:
1933 yılında 5 uçaktan oluşan filoyla kurulmuş olan THY bugün 133 uçaklık filosuyla, 120 uluslararası, 37 yurtiçi olmak üzere dünyada 157 noktaya uçan, 4 yıldızlı havayolu şirketidir.
Star Alliance Hakkında:
Türk Hava Yolları, 1997 yılında kurulan Star Alliance havayolu ittifakları üyesidir. Star Alliance tüm dünyada günde 19,700 sefer ile 175 ülkede 1077 noktaya hizmet vermektedir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.