23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THY 77.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Türk Hava Yolları 77'inci kuruluş yıldönümünü Türkiye'de ve tüm dünyada faaliyet gösterdiği her noktada düzenlediği bir dizi etkinliklerle kutluyor

THY 77.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

21 Mayıs 2010 / 18:20

TURİZMİN SESİ


Türk Hava Yolları'nın 77'inci kuruluş yıldönümü kutlamaları Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda gerçekleştirilecek törenle başlayacak.Türk Hava Yolları'nın kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 77 yıl önce 1933 yılında Türk Hava Yollarını kurduğunda 5 uçaklık bir filoya sahipti. Türkiye'nin gökyüzündeki temsilcisi Türk Hava Yolları bugün 139 uçaktan oluşan filosu ile dünyada 157 noktaya uçmakta, gitgide artan hizmet kalitesiyle dünya havacılık arenasının başrol oyuncularından biri olma yolunda hızla ilerlemektedir. Güney Avrupa'nın en iyi havayolu seçilmesi ve en iyi 4. havayolu olarak dünya havacılık devleriyle yarışması Türk Hava Yolları'nın hedeflerinde hızla ilerlediğinin bir göstergesidir.

Sivil havacılıkta "global bir marka" olmayı kendisine hedef olarak seçen Türk Hava Yolları, programına aldığı her atılımı gerçekleştiriyor. Türk Hava Yolları filosuna katılan yepyeni uçaklar, kabin içi hizmetlerimizdeki yenilikler, bilet fiyatlarında yolcularının lehine yaptığı çeşitlendirmeler bunlardan sadece birkaçı. Türk Hava Yolları kuruluşunun 77'inci yılını Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında faaliyet gösterdiği tüm noktalarda, “Globally Yours” temasıyla düzenlenecek etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlayacak.

Türkiye'nin bayrak taşıyıcılığını üstlenen Türk Hava Yolları, geleneksel Türk konukseverliğinin de gökyüzündeki en popüler temsilcisi olmaya devam ediyor. Kutlamalara bugün 09:30'da Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk koyarak başlanacak ve yarın Türk Hava Yolları Genel Müdürlük bahçesindeki piknikle eş zamanlı olarak, Türk Hava Yolları'nın ofislerinin bulunduğu tüm noktalarda kutlamalar devam edecek. 28 Mayıs'ta ise, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda, kuruluş yıldönümü anısına düzenlenen “Kuş olup uçsam...” isimli konserde Türk müziğinin eşsiz ismi Melihat Gülses, seçkin eserlerini seslendirecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.