22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

THY, ALMANYA’DAKİ ETKİNLİĞİNİ ARTIRIYOR

İstanbul’dan düzenlenen Münster/Osnabrück seferleri, Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edilecek

THY, Almanya’daki etkinliğini artırıyor

19 Haziran 2014 / 10:42

TURİZMİN SESİ

106 ülkedeki 255. destinasyonu Münster ile yolcularına mühim bir avantaj sunan Türk Hava Yolları, Münster ve Osnabrück şehirlerinin arasında konumlandırılmış Münster Osnabrück Uluslararası Havalimanı (FMO)’nın benzersiz lokasyonu ile Osnabrück’e de eşzamanlı erişim sağlıyor. 
 
Sefer düzenlediği havalimanı sayısını 258’e ulaştıran Türk Hava Yolları’nın Frankfurt, Münih, Düsseldorf, Hamburg, Hannover, Köln, Stuttgart, Nürnberg, Berlin, Bremen, Leipzig ve Friedrichshafen‘dan sonra Almanya’daki 13. uçuş noktası; Münster.
 
Bugün itibarıyla İstanbul’dan düzenlenen Münster/Osnabrück seferleri, Salı,  Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edilecek.  
 
İstanbul’dan Münster/Osnabrück’e tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 119 Euro’dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir. 
 
Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.  
 
Münster/Osnabrück’e ait tarifeli uçuş saatleri;
Uçuş No. Günler Kalkış Varış
TK1377 Salı,  Çarşamba, Cuma, Cumartesi IST 08:45 FMO 12:05 
TK1378 Salı,  Çarşamba, Cuma, Cumartesi FMO 13:05 IST 16:15
*Tüm saatler lokaldir.
 
Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden 
veya satış ofislerinden ulaşılabilir. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.