23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TİME – OUT ÖZEL ÖDÜLÜ

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel'den “Temizlik Ruhun Gıdasıdır” Özel Ödülü Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, Time Out İstanbul / Gusta Yeme-İçme Ödülleri'nin 11. Senesinde “Temizlik Ruhun Gıdasıdır” Özel Ödülü verdi

TİME – OUT ÖZEL ÖDÜLÜ

11 Mart 2012 / 10:17

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Yeme – İçme sektöründe çıtanın yükseltilmesi için 11 seneden beri Time Out İstanbul'un düzenlediği, Time Out İstanbul / Gusta Yeme-İçme Ödülleri kapsamında, temizlik ruhun gıdasıdır düşüncesi ile yola çıkılarak özel bir ödül verdi. Ev dışı kullanım pazarı için kimyasal ve kağıt hijyen ürünleri tedarik eden Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel tarafından verilen ödülün ilk'ini Mutfak Sanatları Akademisi aldı.

“Temizlik Ruhun Gıdasıdır” ödülünü Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel adına Mutfak Sanatları Akademisi Eğitmen Şefi Gökhan Sorguç'a veren Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Genel Müdürü Volkan Tüzel, Gökhan Sorguç'u tebrik ederek böyle bir ödülle hijyen konusunda özendirici olmak istediklerini belirtti.

Hijyenin, bir işletmenin adeta kartviziti niteliğinde olduğunu belirten Volkan Tüzel,. sözlerine şöyle devam etti; “Yeme-içme sektörü dediğimiz zaman çok geniş bir yelpazeden bahsediyoruz. Tüm işletmeleri büyüklüğüne göre günde yüzlerce bazen binlerce kişi ziyaret ediyor. Yoğun sirkülasyonun olduğu bu mekânlarda hijyenin sağlanması hayati bir önem taşıyor ve temizliği ayrı bir profesyonellik gerektiriyor. Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel olarak bu noktada devreye giriyoruz. Kağıt hijyen ürünlerimiz, profesyonel kimyasal temizlik ürünlerimiz ve sarf malzemelerimizin yanında Maratem Akademi aracılığı ile müşterilerimize eğitim, denetim ve danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Sektörde hijyen konusunda çıtanın yükseltilmesi için bu tür organizasyonları son derece önemsiyoruz ve hijyene dikkat eden işletmeleri ödüllendirerek sektöre katkıda bulunmak istiyoruz. 2012 senesinde de özellikle hijyen standartlarını yükseltmek amacı ile buna benzer birçok aktivitede etkin rol üstlenmeyi hedefliyoruz”.
Temizlik ve hijyene özen göstermeyen işletmelerin başarılı olma şansı son derece düşük olduğunu söyleyen Tüzel, aynı zamanda bir tüketici olarak da büyük-küçük tüm işletmelerin hijyen konusunda yüksek bilinç taşıdığı bir tablo görmek istediğini ifade etti. Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, gerek kendi üretimi gerekse dağıtımını yaptığı markalar ile şu anda Türkiye'de 10.000'den fazla işletmeye hizmet veriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.