22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TİTANİC OTEL SAYISINI 10’A ÇIKARIYOR

Tamamen Türk sermayeli zincir otel markası Titanic, otel sayısını 10'a çıkarıyor

TİTANİC OTEL SAYISINI 10’A ÇIKARIYOR

25 Nisan 2011 / 21:12

TURİZMİN SESİ-Kadir Toprakkaya – KADIKÖY LIFE


2000'li yıllara girerken yabancı markaların dışında çok az sayıda Türk otelinin bulunduğu ülkemizde, bugün ortaya çıkan tamamen Türk sermayeli zincir oteller markaları yaratmış olduğumuz gerçeği; hem Türkiye'nin, hem Türk turizminin nereden nereye geldiğini de gösteriyor.
Türk zincir oteller markasının yurtdışında da oteli olan tek markası Titanic Otelleri Genel Koordinatörü Gökhan Özbatır, Kadıköy Life'a yaptığı açıklamada, 2012 yatırım hedefleri ile birlikte otel sayılarını 10'a çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Gökhan Özbatır, Aygün Ailesi'nin 2003 yılında Antalya'nın Lara bölgesinde açtığı Titanic Resort & Hotels'in kısa sürede kazandığı başarının ardından, Titanic markasını şehir otelciliğine taşımak gibi isabetli bir karar almasıyla “Zincir Otel” konseptinin ortaya çıktığını, bu bağlamda İstanbul'un Anadolu yakasında, Kartal bölgesindeki otel ihtiyacını zamanında belirleyip yatırım yapmasıyla, zincir otel markası olma fikrinin ivme kazandığını sözlerine ekledi.

7 otel, 1.500 oda, 3.100 yatak kapasitesi...
Nisan ayı itibarıyla faaliyet gösterdikleri 7 otelde yaklaşık 1.500 oda ve 3.100 yatak kapasitesi ile hizmet verdiklerini kaydeden Gökhan Özbatır; “2012 yatırım hedeflerimiz ile birlikte otel sayımızı 10'a, yatak kapasitemizi de 4.000'lere çıkartmayı hedefliyoruz. Yapımı hızla devam eden İstanbul Bayrampaşa'daki 17 katlı Titanic Business Hotel Europe ile çevrenin çehresini değiştireceğimize inanıyorum. Bunun dışında, Almanya'da Berlin'in en güzel semti Mitte'de 226 odalı Titanic City Otel projemiz var ki, 2012 yılı sonlarına doğru hizmete girecek ve oldukça ses getirecek” dedi.


Titanic Oteller Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Özbatır; “Otelcilikte en önemli konu lokasyondur. Bizim de yatırım önceliğimizi lokasyon belirler. Eğer gözardı edilemeyecek yeni lokasyonlar karşımıza çıkarsa, ilave olarak yatırım planlarımız içine alırız” dedi...

İstanbul Bayrampaşa'da, “Titanic Business Hotel Europe” adıyla 2012 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılacak olan 5 yıldızlı ve 700 yatak kapasiteli otel, diğer özellikleriyle birlikte çevresine de büyük hareketlilik kazandıracak...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.