23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TİTİZ PASTANESİNE BAHAR GELDİ

Meyve tutkunları baharın gelişini Titiz Pastaneleri ayrıcalığıyla kutluyor

TİTİZ PASTANESİNE BAHAR GELDİ

02 Mart 2010 / 18:59

TURİZMİN SESİ
Beyaz çikolatadan yapılmış, içi fıstık ve çikolata parçacıklarıyla bezenmiş, mevsim meyveleriyle özenle süslenen ''meyve rüyası'' Titiz tutkunlarının beğenisine sunuluyor. İstanbul'un en nezih semtlerinde yer alan Titiz Pastaneleri, birbirinden leziz ''meyve rüyası'' pastalarının satış fiyatını mart ayına özel sadece 35 TL olarak belirledi.

Tadı damağınızda kalan lezzetlerin yaratıcısı Titiz, hepsi birbirinden deneyimli ustaları tarafından özenle hazırlanan ''meyve rüyası'' pastaları ile Titiz müdavimlerini hem görsel bir şölene hem de gerçek lezzete davet ediyor. Doğanın mucizesi meyvelerin buluşturulduğu ''meyve rüyası''nda kivi, ananas, çilek, muz gibi meyveler bir araya getirildi. Birbirinden keyifli pastaların üreticisi Titiz Pastaneleri, tüm ürünlerini sağlıklı koşullarda ve yüksek hijyen ortamlarında gerçekleştiriyor.

Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, tamamen doğal meyvelerle süslenen ''meyve rüyası''nın lezzetini, Titiz farkını ve özenli hizmet anlayışını birebir yaşamak isteyenler Titiz Pastaneleri'nin İstanbul çapındaki tüm şubelerine uğrayabilirler…
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.