22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TİTREYENGÖL’DE MAVİ BAYRAK ATAĞI

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından bu yıl yapılan değerlendirmeler sonucunda Manavgat ilçesindeki Titreyengöl'deki 21 otelden 18'i Mavi Bayrak almaya hak kazandı.

TİTREYENGÖL’DE MAVİ BAYRAK ATAĞI

27 Mayıs 2010 / 17:52

TURİZMİN SESİ
Mavi Bayrak teslim töreni ise bölgedeki kriterleri yükselten CLUB MAGIC LIFE Seven Seas'de düzenlendi Uluslararası yüksek çevre standartlarına sahip deniz kıyı ve limanlarına verilen Mavi Bayrak değerlendirmeleri sonuçlandı. Manavgat ilçesindeki Titreyengöl'deki 21 otelden 18'i Mavi Bayrak almaya hak kazanırken Mavi Bayrak teslim töreni ise bölgedeki kriterleri yükselten CLUB MAGIC LIFE Seven Seas'de düzenlendi.

Törende konuşan TİSOYAB Başkanı ve TURÇEV Yönetim Kurulu üyesi Ali Keleş, Titreyengöl bölgesindeki 21 tesisten 18'inin mavi bayrak aldığını belirterek, bölgenin neredeyse tamamının mavi bayraklı olduğunu söyledi. Mavi bayrağın çevreye verilen önemi simgelediğini kaydeden Keleş, ''Tarih, kum, deniz, kaliteli ürün ve servisin yanı sıra yaşanabilir çevre çok önemli ve gerekli. 2011 yılında bölgede bulunan diğer 3 tesisin yetkililerinin de mavi bayrak almak için müracaat etmelerini bekliyoruz'' dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CLUB MAGIC LIFE Seven Seas Manavgat plajının gönderine yeniden "Mavi Bayrak" çekme töreninde, "Seven Seas'i TURÇEV'in tüm kriterlerini yerine getirip yeniden Mavi Bayrak almasından dolayı kutluyoruz. Ayrıca CLUB MAGIC LIFE Seven Seas atıkların geri dönüşümü ile ilgili halka açık yolda tabela yaptırarak bilinç arttırmaya yönelik katkıda bulunmuştur” dedi.

Mavi Bayrağını yenileyen ve yeni bayrağını törenle göndere çeken CLUB MAGICLIFE Seven Seas'in Genel Müdürü Şule Billur ise bölgedeki standardın yükseltilmesinde payları olması sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Billur, “Sürdürülebilir bir çevre yaratabilmek bu amaç ile yöre halkını ve çalışanlarımızı bilinçlendirebilmek üzere Magic Life Seven Seas olarak çalışmalarımız artan bir ivme ile devam edecektir” dedi.

MAGIC LIFE'ta “her şey içinde”
Türkiye, Mısır, Tunus, Yunanistan ve Fuerteventura'da olmak üzere 13 kulüp ve bir Nil teknesiyle misafirlerine hizmet veren MAGIC LIFE'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 3 ala carte restoran (Akdeniz, Latin Amerika ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor. Spor aktivitelerinde ise tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, futbol, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (indoor GYM–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.