23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TOPHOTELS’DEN ANLAMLI ÖDÜL

TopHotels.ru sitesinin düzenlediği dünyada 'En İyi 100 Otel' listesine girerek ödül almaya hak kazanan Kemer Rose Residence Beach Otel, ödülünü büyük bir gurur ile aldı

TOPHOTELS’DEN ANLAMLI ÖDÜL

28 Şubat 2012 / 20:39

TURİMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Geçtiğimiz yıl Rusya'dan yayın yapan TopHotels.ru sitesinin düzenlediği dünyada 'En İyi 100 Otel' listesine girerek ödül almaya hak kazanan Kemer Rose Residence Beach Otel, ödülünü büyük bir gurur ile aldı.
Türkiye'den sadece 39 otelin girdiği listede yer alan Rose Residence Beach'in ödülünü Tophotels.ru Media Travel Satış Müdürü Anna Yiğit , Otel genel müdürü Hüseyin Çiçek'e verdi. Rose Residence Beach Otel Genel Müdürü Hüseyin Çiçek yaptığı açıklamada, ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti ve gururu dile getirirken, “ Rose Residence Beach Otel olarak geçtiğimiz yıl Tophotels.ru'nun dünyanın en iyi 100 oteli içinde yer almaktan büyük onur duymuştuk. Önümüzde koyduğumuz bir çıta vardı. Bütün amacımız bu çıtayı yükseltmekti ve bunu da ekibimizle birlikte başardık. Bundan sonraki amacımız yine ekip olarak tüm departmanlarımız ile birlikte tamamen misafir memnuniyetine bağlı bir şekilde bu çıtayı yükseltmeye devam etmek ve kalite standartlarımızı geliştirmek olacak.

Önümüzdeki yıl için gerek yiyecek içecek departmanımızda gerekse de Animasyon departmanımızda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Mutfağımızı yeniledik. Mutfağımızı uluslararası 22.000 kalitesinde hem beyaz bayrak hem de HACCP anlamında bir çalışma da başlattık. Aldığımız bu ödül hedeflerimizi daha da yükseltmek için önümüzü açtı” dedi.
Tophotels.ru Media Travel Satış Müdürü Anna Yiğit , Rose Residence Beach Otel'in Rus misafirler tarafından en çok tercih edilen ve sitede yapılan yorumlar ile de sevilen bir otel olduğuna dikkat çekerken, “ Rose Residence Beach bu ödülü geçtiğimiz yaz elde etmiş ve aslında yazın almaya hak kazanmıştı.

Otellerimizin çok yoğun çalışmaları ve bizlerinde yoğun çalışmaları nedeniyle veremediğimiz bu ödülü kış döneminin bu sessiz döneminde veriyoruz. Rose Residence Beach Otel'ini kutluyoruz. Bu ödülü almaya hak kazanmak için gereken Top 100 otel içinde tüm kriterlerden tam not alan Rose Residence Beach, bu ödülü almaya hak kazandı. Bu seçimin en önemli kriterlerden biri tophotels.ru'da bulunan standart otel sayfalarında müşterilerin geri bildirimleridir. Standart otel sayfalarında,servis, yiyecek-içecek, konaklama ayrı ayrı müşteriler tarafından puan verilerek, her otelin ortalama puanı çıkmış ve bu sonuçlara göre de Rose Residence Beach Otel en sevilen 100 otel arasına girmeyi başarmıştır."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.