22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARI KAPILARINI AÇTI

Atis Fuarcılık A.Ş. tarafından, Travelexpo Ankara turizm fuarı ATO Congresium’da kapılarını 21 Nisan’da açtı

Travelexpo Ankara Turizm Fuarı Kapılarını Açtı

21 Nisan 2016 / 15:00

TURİZMİN SESİ

Protokolun ve yabancı misyonun büyük ilgi gösterdiği aralarında T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, T.C.Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ATO Başkanı Salih Bezci, Kahramanamaraş Büyühşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İran Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Hasan Safarkhani’nin de bulunduğu çok sayıda misafir açılış gününde fuarı ziyaret etti.

atis-fuarcilik-yonetim-kurulu-baskani-bilgin-aygul’un.jpg
 
ATİS Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin AYGÜL’ün hoşgeldiniz konuşması sonrasında saygıdeğer konuklar fuarın Ankara’da yapılmasının önemini ve devamı için de desteklenmesi gerektiğini vurgular nitelikte konuşma yaptı.
 
iran-islam-cumhuriyeti-ankara-buyukelciligi-kultur-mustesari-hasan-safarkhani.jpg
 
İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Hasan Safarkhani;Travel Expo Ankara 2016 Organizasyonuna katılımından ve Partner ülke Temsilcisi olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Safarkhani, Türkiye ile İran Cumhuriyeti arasındaki Kültürel ve Turistik İşbirliğinin gelişmesi için çalışmaların olduğunu, Geçen hafta Ankara'ya Resmi temasta bulunan İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Hasan Ruhani İle yapılan görüşmede bu işbirliğinin geliştirilerek iki ülke arasındaki birliğin devam etmesini sağlayacaklarını bildirdi.
 
turkiye-cumhuriyeti-milli-savunma-bakanligi-bakan-yardimcisi-suay-alpay3.jpg
 
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman;Ankara da ilk kez düzenlenen Turizm Fuarı'nın daha sonraki yıllarda sürdürülmesinin Ankara için önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Yayman, Türkiyede son dönemlerde Kültür ve Turizm alanında önemli çalışmalar olduğunu, Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Külttür ve Turizm Bakanı  Mahir Ünal ın katkıları ile Tüm kültürel değerlere önem verilerek Türk Turizmine de katkı sağlamak adına tüm Kuruluş ve yatırımcıların hizmetinde olduklarını belirtti. Geçmiş yıllarda Türkiyedeki Turizm belgeli Konaklama merkezi sayısı Yunanistan ın Rodos adasından daha az iken, şimdi Dünya nın 6. Büyük Ülkesi konumunda olduğunu belirten bakan yardımcısı Sözlerine son dönemlerde yaşanan olaylara değinerek devam eden Yayman Bu denli olayların Türkiye turizmi'ne yansıtacağı hiçbir olumsuz etkiye müsaade edilmeyeceğini bununla birlikte vermiş olduğu örnekte, Berlin ne kadar güvenli ise Ankara da o kadar güvenlidir, Paris ne kadar güvenli ise İstanbul da o kadar güvenlidir diyerek aslında Türkiye de yaşanan talihsiz olayların Dünya da da var olduğunu belirterek Türkiye’nin misafirperver tutumu ile her ülkeden misafiri ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağını belirtti.
 
turkiye-cumhuriyeti-milli-savunma-bakanligi-bakan-yardimcisi-suay-alpay.jpg
 
Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay;Türk kültürünün ve Türkiye’nin bir turizm cenneti olduğunu dile getiren Alpay Türkiyenin her geçen gün daha da ileriye gittiğini Turizm alanında büyük başarılar kaydettiğini ve bu başarıların daim olacağına inanarak tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
 
 
ankara-ticaret-odasi-baskani-salih-bezci.jpg
 
Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci;Türkiyenin Turizm alanında dahada ileriye gitmesi konusunda tüm kuruluşlar ile birlikte çalışma içerisinde olduklarını ve kampanyalar düzenlendiğini belirten Bezci Daha sağlam adımlar atılarak özellikle ankara nın turizm alanında ileriye götürülmesini devlet büyüklerinden rica etti. Tüm dünyadan Ankara ya direkt uçuşların yaptırılarak her bölgeden insanın rahatlıkla başkenti ziyaret ederek Ülkemizin ne derece modern ve görülmeye değer bir yer olduğunu görmeleri çağrısında bulundu. Dış dünyadan örnekler veren Bezci Türkiye’nin hem konum olarak hem de kültür olarak dünya üzerinde ayrı bir yerde olduğunu belirtti.
 
travelexpo-ankara-turizm-fuari-ato-congresium,-atis-fuarcilik,-t.c.-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-huseyin-yayman,-t.c.milli-savunma-bakan-yardimcisi-suay-alpay,-aso-baskani-nurettin-ozdebir,-ato-baskani-2.jpg
 
T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman,Kahramanmaraş dondurmasını kesti
 
travelexpo-ankara-turizm-fuari-ato-congresium,-atis-fuarcilik,-t.c.-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-huseyin-yayman,-t.c.milli-savunma-bakan-yardimcisi-suay-alpay,-aso-baskani-nurettin-ozdebir,-ato-baskani-salih-bezci,1.jpg
 
T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman,Kahramanmaraş dondurmasını İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Hasan Safarkhani ikram etti
 
travelexpo-ankara-turizm-fuari-ato-congresium,-atis-fuarcilik,-liudmila-capsamun.jpg
 
Atis FuarcılıkProje Sorumlusu LİUDMİLA CAPSAMUN Mado standını en çok ziyaret edenler arasındaydı.
 
turkiye-cumhuriyeti-kultur-ve-turizm-bakanligi-bakan-yardimcisi-doc.-dr.-huseyin-yayman.jpg
 
T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman,Kuzeyin Uşakları ile poz verdi
 
travelexpo-ankara-turizm-fuari-ato-congresium,-atis-fuarcilik,-t.c.-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-huseyin-yayman,-t.c.milli-savunma-bakan-yardimcisi-suay-alpay,-aso-baskani-nurettin-ozdebir,-ato-baskani-salih-bezci,2.jpg
Kuzeyin Uşakları, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile birlikte 
 
travelexpo-ankara-turizm-fuari-ato-congresium,-atis-fuarcilik,-5.jpg
 
Girişi ücretsiz olan fuarın 24 Nisan tarihine kadar halka kapıları açıktır. Avantajlı tatil fırsatlarını kaçırmayın!
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.