29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

TRAVELSHOP TURKEY, 30’A YAKIN ÜLKEDEN 100’E YAKIN YABANCI TUR OPERATÖRÜ KAPADOKYA’YA VE AKSARAY’A GETİRİYOR

Daha önce bir çok başarılı Workshop ve Fam Trip organize eden TravelShop Turkey, şimdi rotasını Kapadokya ve Aksaray’a çeviriyor

TravelShop Turkey, 30’a yakın ülkeden 100’e yakın yabancı Tur Operatörü Kapadokya’ya ve Aksaray’a getiriyor

04 Kasım 2019 Pazartesi 17:17

TURİZMİN SESİ


30’a yakın ülkeden 100’e yakın yabancı Tur Operatörü Alım Heyetini Kapadokya CCR Hotel’de Türkiye’deki firmalarla buluşturuyor. Bu başarılı organizasyonların mimarı ve TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender’den edinmiş olduğumuz bilgiye göre gelecek olan Alım Heyetleri, Aksaray Turizm il Müdürlüğü işbirliği ile Aksaray Ihlara Vadisini gezecekler. Daha sonra Ihlara Balloons ve Pamukkale Balloons sponsorluğunda sıcak hava balonu turuna katılacaklar.

18 Kasım 2019 tarihinde Kapadokya CCR Hotel işbirliğiyle, otel içerisinde Workshop düzenlenecek.

Murtaza Kalender, kültür turlarının tanıtımının önemine dikkat çekerek, her turistin ortalama bir hafta kadığını ve kişibaşı harcama ortalamasının 800 Euronun üzerinde olduğunu, bir bu kadar da alışverişlerde harcandığını belirtti. Bu da demek oluyor ki ülke olarak turizmdeki odak noktalarımızdan biri de kültür turları olmalı. Murtaza Kalender, amaçlarının Ihlara Bölgesini tanıtmak ve de Kapadokya Bölgesindeki balon yoğunluğunun alternatifi olarak Ihlara Vadisindeki balon uçuşlarını yabancı alım heyetine yaşatmak olduğunu belirtti.

Dünyada B2B Workshop ve Fam Triplerin daha çok rağbet gördüğünü ve yeni trendin bu olduğunu söyleyen Kalender, sistemlerinde 10.000’den fazla  16 milyar bütçeli firma olduğunun altını çizdi.Türkiye’de ve bölgede hizmet veren tüm turizm profesyonelleri ve meslektaşlarını bu etkinliğe davet eden Kalender, tüm sivil toplum kuruluşlarının bu etkinlikte yer alması gerektiğine inandığını ve birlikte daha da iyilerini hayata geçireceklerini belirtti. Firma Yetkilisi Murtaza Kalender, ayrıca, 2020 etkinlik planlamasını da şimdiden yaptıklarını belirterek, gerek  Fethiye –Antalya  gibi Resort destinasyonlarda Yat/Kruvaziyer Turizmi gerekse Semavi 3 Dinin Mirasları Temalı Destinasyonlara yönelik 2 ayrı özel etkinliği Turizm sektörüne sunmak üzere olduklarının altını çiziyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.