22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TRAVELSHOP TURKEY DUBAİ’DE B2B WORKSHOP DÜZENLİYOR

TravelShop Turkey Dubai’de 96 ülkeden 1200 acenteyi buluşturacak

TravelShop Turkey Dubai’de B2B WorkShop düzenliyor

20 Nisan 2018 Cuma 09:48

TURİZMİN SESİ


Bugüne kadar 5 kez uluslararası düzeyde başarılı bir şekilde WorkShop Düzenleyen TravelShop Turkey, bu kez 6’ncısını B2B WorkShop etkinliğini Dubai’de düzenliyor. TravelShop Turkey, Dubai’de 96 ülkeden bin 184 hosted buyer’ı buluşturacak.Uluslararası alanda bugüne dek başarılı şekilde beş workshop etkinliğine imza atan Travelshop Turkey, uluslararası altıncı B2B workshop etkinliğini düzenlemek için Dubai’ye çıkarma yapıyor. TravelShop Turkey ve WorkShop TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender 21 Nisan’da Dubai’de gerçekleştirecekleri B2B WorkShop etkinliğinin Türkiye turizmi için çok önemli olduğunu belirtti.

“Dubai’de düzenleyeceğimiz workshop etkinliğinde ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla dünyanın farklı ülkelerinden etkinliğimize davet ettiğimiz kültür, deniz, MICE, Golf, Sağlık, Düğün, İnanç, Gastronomi alanlarında faaliyet gösteren 96 ülkede bin 148 acente ve tur operatörünü, Türkiye’den turizm sektörünün temsilcileriyle buluşturacağız. Geniş katılımlı bu workshop etkinliğimiz 21 Nisan tarihinde Pullman Dubai Creek City Centre Hotel’de gerçekleşecek.”

Türkiye ve Truva sunumu yapılacak
Murtaza Kalender; workshop etkinliğine Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ve TÜRSAB yetkililerinin katılacağını; TÜRSAB’ın Türkiye’nin tanıtımına yönelik bir sunum yapacağını bunun yanı sıra THY Dubai Ofisi ve İstanbul Turizm Derneği’nin Çanakkale Valiliği ile 2018 Troia Yılı sunumu yapacağını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek verdiği workshop etkinliğini ATM Dubai Fuarı’ndan bir gün önce gerçekleştireceklerini belirten Kalender; bunun nedenin ATM Fuarı’na gelen yabancı “hosted buyer” acentelerini, Türkiye turizminin temsilcileriyle buluşturmak olduğunu söyledi.

96 ülkeden 1184 acente katılacak
Kalender, workshop etkinliğine 96 ülkeden bin 184 “hosted buyer” acente temsilcilerinin etkinliğe gelmek için kayıt yaptırdığını bildirdi.Kayıt yaptıran acentelerin sadece %5’inin Arap acentesi olduğunu belirtti. “Reklam bütçesi olmayanlara ücret almadan yardımcı oluruz”Tanıtım faaliyetleri için yeterli bütçeyi ayıramayan turizm firmalarına workshop etkinliklerinde her hangi bir ücret almadan yer verebileceklerini belirten Kalender; “yeter ki tanıtım yapmak isteyen turizm firmaları bizim ile iletişime geçsin. Biz her türlü kolaylığı sağlarız” dedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.