22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TRAVELSHOP TURKEY; M.I.C.E &WEDDİNG  ORGANİZASYONU YAPAN TUR OPERATÖRLERİNİ  TÜRKİYE’YE GETİRİYOR

TravelShop Turkey; dünyanın en iyi M.I.C.E &Wedding, organizasyonu yapan tur operatörlerini  18-21 Kasım tarihleri arasında Türkiye’ye getirip Pullman Hotel’de WorkShop etkinliği düzenliyor

TravelShop Turkey; M.I.C.E &Wedding  organizasyonu yapan tur operatörlerini  Türkiye’ye getiriyor

04 Ekim 2018 Perşembe 18:22

TURİZMİN SESİ


TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender’den edinilen bilgiye göre; 40’a yakın ülkeden 200 yabancı Tur Operatörünü (alım heyeti) İstanbul’a getirip Türkiye’den en az 60 Turizm firmasıyla B2B olarak işbirliği yapmasını sağlayacak.  B2B WorkShop etkinliğini müteakiben İstanbul, Çanakkale, Truva, Bodrum, Antalya, Kapadokya ve Orta Karadeniz’e eğitim turları düzenlenecek.  WorkShop etkinliğine, Türkiye’den başta oteller ve seyahat acenteleri olmak üzere tüm Turizm firmaları ve Turizm Sivil Toplum Kuruluşları katılabilirler. Murtaza Kalender, Türkiye’de fiyattan çok marka değerine önem verilmesi gerektiğini belirterek fiyatta değil kalitede rekabet edilmesi gerektiğini vurguladı.

travelshop-turkey-genel-muduru-murtaza-kalender-003.jpgYurtdışındaki kaliteli Tur Operatörlerinin Türkiye’de marka değeri yüksek olan firmalarla görüşmeyi istediklerinin farkında olduğunu belirterek, Hosted Buyer’ların sırf ucuz olduğu için Tur Operatörleriyle çalışmak istediğine şahit olmadığını ifade etti. Türkiye’de hiçbir firma birbirinin rakibi olmadığını düşündüğünü söyleyen Murtaza Kalender, Türkiye’deki mevcut pastanın yanında  birçok olanakların & fırsatların olduğunu belirtti. Türkiye’ye gelecek olan 200 yabancı Tur Operatörüyle görüşmek isteyen meslektaşlarımız bizimle irtibata geçerek firmalarını katılımcı olarak kaydedebilirler zira bu ayağımıza kadar gelen büyük bir fırsat olacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.