12 Mayıs 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul18°C
  • Antalya27°C
  • Ankara13°C

TT ARENA 258 MİLYON TL’YE SİGORTALANDI

HDI Sigorta, Avrupa'nın ve dünyanın en modern stadları arasında yer alan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'yı 258 milyon lira sigorta bedeliyle yangın ve ek teminatları kapsamında güvence altına aldı

TT ARENA 258 MİLYON TL’YE SİGORTALANDI

06 Nisan 2011 / 08:06

TURİZMİN SESİ
Galatarasay ile birlikte, GSSİGORTA HDI markasını da Galatasaraylılara kazandıran HDI Sigorta, modern mimarisi, muhteşem akustiği, "bir futbol stadı" olarak Türkiye'de ilk kez uygulanan konsept tasarımı ve inşaat kalitesi ile Galatasaray taraftarlarının ve spor kamuoyunun büyük beğenisini kazanan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın bina ve demirbaşlarını, 258 milyon lira sigorta bedeli üzerinden, Yangın ve Ek teminatları, Kiracı Mali Mesuliyet, Komşuluk Mali Mesuliyet ve Kar Kaybı Sigortaları kapsamında güvence altına aldı.

GSSİGORTA HDI de stand ve cornerları ile Türk Telekom Arena'da yerini aldı. 52 bin 650 seyirci kapasitesi, 157 locası, 5500 VIP Koltuğu Catering Alanları, VIP Salonları, VIP Market Alanı, Premium Food Court ve VIP Restoranları, Özel Alanları, Galatasaray Müzesi, Mega GS Store ve otopark alanlarından oluşan 5 üst ve 4 yeraltı katı ile Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden biri olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, HDI Sigorta güvencesi ile şimdiden dünyanın sayılı stadyumları arasına girdi. GSSİGORTA HDI de stand ve cornerları ile Türk Telekom Arena'da yerini almış durumda.

Elektronik cihazlar ve Sorumluluk sigortaları da HDI Sigorta güvencesinde
HDI Sigorta, en son stadyum teknolojisine uygun olarak Almanya'da konunun uzmanları tarafından projelendirilen Türk Telekom Arena'nın mekanik, elektrik ve elektronik tesisatlarını toplam 62 milyon lira sigorta bedeli üzerinden Elektronik Cihaz Sigortası kapsamında güvence altına aldı. HDI Sigorta, aynı zamanda TT Arena'yı otopark alanları da dâhil olmak üzere 25 milyon dolar sigorta bedeli üzerinden 3. Şahıs Mali Mesuliyet Sigortası kapsamında teminat altına aldı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.