22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TUI’DEN SIRA DIŞI ÇÖZÜMLER

TUI Türkiye toplantı ve organizasyon hizmetinde de çok iddialı sıra dışı çözümler sunuyor

TUI’DEN SIRA DIŞI ÇÖZÜMLER

10 Temmuz 2009 / 00:13

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


ICVB başkanlığında alt organizatörlerden biri olarak gerçekleştirilecek olan IAPCO Ulusal Semineri 14-16 Eylül 2009 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

IAPCO- International Association of Professional Congress Organizer, uluslararası kongre sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olup, profesyonel kongre organizasyonu yapan şirketleri üyesi olarak kabul etmekte. IAPCO ayrıca uluslararası toplantı sektörüne yönelik önemli eğitim hizmetlerine de imza atmakta. 1975 yılından bu yana her yıl rutin olarak düzenlediği “Wolfsberg Annual Seminar”, “If you can't come to IAPCO …IAPCO will come to you” anlayışı ve sloganı ile düzenlediği ulusal ve bölgesel bazda eğitim seminerleri uluslararası kongre sektöründen büyük ilgi görüyor, bu seminerlere IAPCO üyelik şartı aranmaksızın PCO'lar, uluslararası dernekler ve kuruluşlar, ulusal örgütler, CVB'ler, kongre merkezleri ve kongre otelleri, şirket toplantı düzenleyicileri, üniversitelerin kongre departmanları v.b. kuruluşlardan katılımcı kabul edilmekte.

Bu seminerin, uluslararası kongre sektörünün gelişimini ve trendlerini takip, ihale dosyası hazırlama, pazarlama, kongre kazanma teknikleri v.b. konularda bilfiil teknik eğitimi açısından toplantı ve kongre sektöründe faaliyet gösteren tüm kuruluşlar için çok faydalı olacağı kesin.


TUI EVENT MANAGEMENT ekibi bu konudaki açıklamalarını şöyle dile getiriyor; Toplantı motivasyondur. Şirket kurumsal kimliği ile örtüşen ve şirketin sektörün hedef ve yıl içindeki performansının değerlendirilmesi ve rakiplerine göre stratejik kararlar alınması ve fark yaratmak adına tüm şirket çalışanları ve bayiler için yapılması verimliliği ve ekonomik durgunluk döneminde güveni sağlayan en geçerli araçtır

Organizasyon ve toplantıları ertelemeyin motive edin ... Şirketlerin 2009 yılı için erteledikleri veya bütçelerinden çıkardıkları kurumsal toplantılarını sıra dışı fikirlerimiz ve ekonomik kaliteli çözümlerimiz ile sunmaya hazırız.
Her toplantının rengi var. Biz Toplantıların bir rengi olduğuna inanıyoruz ve TUI EVENT MANAGEMENT ekibi olarak toplantılara renk katmak ve motivasyon sağlamak için çalışıyoruz

Networkumuz en büyük avantajımız. 33 ülkedeki kendimize ait marka altında faaliyet gösteren tüm acente iş ortaklarımız ile ister yurt içi ister yurt dışındaki toplantı taleplerinizde kurumsal tüm müşterilerimize en uygun ekonomik ve kaliteli sıra dışı çözümleri ve fırsatları yakalamak için bizim ile tanışmanız yeterlidir Sosyal yardım projeleri, kurumsal müşterilerimize hazırladığımız sosyal yardım proje paketlerimizde çok sıra dışı olarak bir alternatif çözüm önerisi olarak yer almakta.

Sloganımız, hayat hareketi sever global seyahat çözümleri ile gülümseyin ...

TUI'nin seminer programı ve kayıt şartları ile ilgili bilgileri alttaki linkten görüntüleyebilirsiniz. 

ONLİNE SEYAHAT http://tatil.tantur.com.tr/ 

TUİ WEB http://www.tui.com.tr/tr 

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.