22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜM ALL - ACCOR LİVE LİMİTLESS ÜYELERİNE %30'A KADAR İNDİRİM

All- Accor Live Limitless üyelerine Hindistan, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye’deki tüm otellerde dev yaz kampanyası

Tüm ALL - Accor Live Limitless üyelerine  %30'a kadar indirim

01 Haziran 2022 Çarşamba 18:22

TURİZMİN SESİ


Dünyanın lider konaklama gruplarından Accor, ALL – Accor Live Limitless yaşam tarzı sadakat programı bu yaz Hindistan, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye bölgesindeki tüm otellerde kahvaltı dahil olmak üzere üyelerine özel %30'a kadar konaklama indirimi sunuyor. Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye'de 420'yi aşkın otel ile dünyanın önde gelen artırılmış ağırlama grubu Accor, üye otellerde kahvaltı dahil olmak üzere %30'a kadar konaklama indirimi sunduğu “Yaz Tatili Kampanyasını” duyurdu. Tüm ALL - Accor Live Limitless üyeleri, 25 Haziran ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasındaki konaklamalar için 25 Mayıs ile 15 Eylül 2022 tarihleri arasında rezervasyon yapabilecek. ALL – Accor Live Limitless yazı kutlayarak ALL üyelerine eşssiz bir yaz kampanyası sunuyor. Üyeler kampanya için Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye genelindeki Fairmont, Sofitel, Swissotel, Pullman, Novotel ve Mercure işletmelerini içeren çok sayıda marka arasından seçim yapabiliyor.

25Hours Hotel ile rahatlatıcı ve eğlenceli bir deneyim

Kampanya dahilinde üyeler dilerlerse Dubai'de rahatlatıcı ve eğlenceli bir tatil arayan ALL üyeleri, Orta Doğu'nun ilk ve benzersiz 25Hours Hotel'inde konaklamayı da tercih edebilir! 25Hours Hotel One Central'da kalan konuklar, 434 oda ve süitten birini deneyimlerken, Bedevilerin kadim geleneklerinin modern yaşama nasıl uyarlandığını keşfedebilir. Bunun yanında, Nomad Day Bar, ödüllü yerel kahve üreticisi Nightjar Coffee Roasters, İngiliz ve Kuzey Hindistan mutfağını eğlenceli bir şekilde bir araya getiren Tandoor Tina ve Berlin tarzı popüler teras bar Monkey Bar gibi beş olağanüstü restoran ve bar da otelin konuklarının hizmetine sunuluyor. 

Swissotel Resort Bodrum ile masmavi Ege Denizi manzarası

Türkiye ve özgün kültürünün güzelliğini keşfetmek isteyen ALL üyeleri için dilerlerse Swissotel Resort Bodrum Beach deniz kenarında mükemmel bir tatil seçeneği olabilir. Swissotel Resort Bodrum Beach ,66 şık oda ve süitle masmavi bir Ege Denizi manzarası sunuyor. Konuklar ayrıca, otel içerisinde uluslararası lezzetler sunan Cafe Swiss ve Türk mutfağının en iyi örneklerini müşterileriyle buluşturan Brezza'yı içeren dört restoran ve iki barın 360º Bodrum manzarasına karşı sunduğu geniş yeme-içme yelpazesinin keyfini çıkarabilir. Son olarak, Swissotel Resort Bodrum Beach, ünlü Purovel Spa & Resort ile konuklarına özel spa hizmeti sunuyor.

Fairmont Jaipur konforuyla Hindistan’ın kültür mirasının keşfi

Kampanya ile ALL üyeler dilerlerse Fairmont Jaipur'da Hindistan'ın muhteşem kültür mirasını keşfe de çıkabilir. Görkemli Aravalli tepeleri arasında kurulu bu gösterişli otel, geleneksel Racastan dekorasyonunu modern olanaklarla bir araya getiren 245 oda ve süite sahip. Bunun yanında, özellikle Racastan mutfağına yoğunlaşan, her öğün için tercih edebileceğiniz canlı ve enerjik Zoya'dan Racastan Kraliyet mutfağından gelen thali ile ünlü Zarin'e ve Fairmont'un uluslararası tanınırlığa sahip çay içme kültürünün heyecan verici yerel bir yorumla birleştiği büyüleyici Anjum'a kadar seçme mekanlar otel bünyesinde yer alıyor.

Fairmont Taghazout Bay ile benzersiz wellness deneyimi

Kampanya doğrultusunda Fas'ta bulunan Fairmont Taghazout Bay, rahatlatıcı bir tatil isteyen ALL üyeleri için ideal seçim olabilir. Bu benzersiz beş yıldızlı wellness oteli, Atlas Okyanusu'na bakan plajı ve 146 adet lüks oda, süit ve villa ile konuklarını bekliyor. Tesis içi yeme-içme mekanları arasında, ziyaretçileri en ince et lezzetlerinden en taze yerel deniz ürünlerine kadar heyecan verici bir mutfak macerasına davet eden Japon restoranı Morimoto ile Beef & Beef bulunuyor. ALL üyelerine ayrıca, ünlü Fairmont Spa'da yerel geleneklerden ilham alan canlandırıcı bir deneyimle rahatlama şansı da sunuluyor.

Unutulmaz Anlar

ALL üyeleri her konaklamada, içeceklerini aldıklarında veya güzel bir akşam yemeği yediklerinde ödül puanları kazanabiliyor. Üyeler, puanları kullanarak kampanyaya katılan otellerde rezervasyon yapabiliyor, puanlarını Accor Grubu’nun dünya genelindeki iş ortaklarında kullanmak üzere aktarabiliyor veya eğlence, spor, kültür, alışveriş, seyahat ve çok daha fazlasında Sınırsız Deneyimlerle unutulmaz anlar yakalayabiliyor. Şu anda Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye genelinde 420 işletmesi (93.000'den fazla ünite) bulunan Accor bünyesine 190 işletmenin (40.000'den fazla ünite) daha katılması bekleniyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.