22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TÜPRAŞ ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

İzmit’in ilk uluslararası otel markası ve en büyük kapasiteye sahip olan oteli olarak, 10 Temmuz 2012 tarihinde hizmete açılan Ramada Plaza İzmit’in misafir yoğunluğu, Ramazan Ayı ve yaz dönemi olmasına rağmen günden güne artıyor

TÜPRAŞ ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

10 Ağustos 2012 / 12:17

TURİZMİN SESİ


Otel son olarak, Türkiye’nin ihracat devi olan ve yıllardır bu özelliğini korumayı başaran TÜPRAŞ Satış Departmanını iftar yemeğinde ağırladı. Uzun süredir başarılı bir şekilde Tüpraş Satış Müdürlüğü görevini yürüten Serdar Yaman tarafından düzenlenen yemekte, Serdar Bey ve zarif eşi Nur Hanım konuklarla tek tek ilgilenerek harika bir ev sahipliği yaptılar. Zengin ve lezzetli yemeklerden oluşan açık büfesi ve Canlı Fasıl Grubunun çalıp söylediği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenen grup, ‘bu gece hem midemiz hem de ruhumuz doydu. Mutfak şefinize ve servisimizi yapan arkadaşlara teşekkür ederiz’ dedi.

Keyif ve neşe içerisinde son bulan yemeğin ardından Serdar Yaman ve eşi Nur Yaman, Otelin Genel Müdürü Cengiz Caner, Basın & Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Dalgıç ve Misafir İlişkileri Sorumlusu Nergis Gönel ile oteli gezdiler ve lobide sohbet ettiler. Sohbet esnasında düşüncelerini paylaşan Serdar Yaman, ‘Otelinize ilk gelişimiz. Otele adım attığımız andan itibaren beklentilerimizin üzerinde bir tablo ile karşılaştık. Ekibinizin ilgisi ve güler yüzlülüğü, lezzetli yemekleriniz, odalarınızın konforu ve ferahlığı, otelin genel dekorasyonu… Hepsini bir bütün olarak gördüğünüzde İzmit’in merkezinde ama ayrı bir dünyada olduğunuzu hissettiriyor. Bu yüzden sizi ve ekibinizi kutluyorum.

ramada-plaza-izmit,tupras,iftar3.jpg

İzmit’i kaliteyle buluşturan ve renk getiren bir mekân oluşturmuşsunuz’ dedi. Ardından kısaca görüş bildiren Genel Müdür Cengiz Caner de, ‘ Bizi tanıdıkça kalitemizin farkına varan ve bizi tercih eden, yerli –yabancı tüm konuklarımıza, şehrimizde faaliyet gösteren firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Çok kısa sürede yoğun bir ilgi ile karşılaştık, hizmet kalitemizi koruyarak, daha iyisini sunabilmek için gayretlerimiz devam edecek. Uluslararası şirketlerin uzun vadeli konaklama anlaşmaları gündemde. Bayram ertesi konaklamada ciddi bir artış bekliyoruz’ dedi.Otel hafta boyunca, Posco Assan, Hyundai Assan, Hyundai Glovis, Dryking, Gençtur, Gulf Akaryakıt, Müsiad , Romatem, Es-Mar gibi yerel ve uluslararası önemli kuruluşların iftar yemeklerine de ev sahipliği yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.