23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİSTLER GÜMÜŞE HAYRAN

Antalya'nın Kemer İlçesinde yaz sezonu hazırlıkları tamamlanırken, esnaflar sezondan oldukça umutlu

TURİSTLER GÜMÜŞE HAYRAN

05 Mayıs 2009 / 10:45

TURİZMİN SESİ


Dünyadaki küresel ekonomik krize ve son dönem ortaya çıkan ve dünyayı kasıp kavuran ancak ülkemizde alınan güvenlik önlemleri ile Türkiye'de görülmeyen domuz gribine rağmen, turizmciler 2009 sezonundan umutlu olduklarını belirtirlerken, Kemer caddelerinde de hareketlilik başladı.

Özellikle akşamüstü ve gece saatlerinde hareketliliğin başlaması ile birlikte esnaflarda beklenti içinde turistlerle yakından ilgileniyorlar. Kemer'in alışveriş caddelerinde ve özellikle Liman caddesindeki hareketlilik daha çok gümüş dükkânları önünde görülüyor. Turistler Gümüş dükkânlarında alacakları gümüşleri incelerlerken, fiyatların da makul olması nedeniyle yoğun bir alışveriş gerçekleştiriyorlar.

Kemer'in yıllardır Liman Caddesinde Kurulu bulunan Enes Gümüş Sahiplerinden Aydın Ersoy yaptığı açıklamada, " Bu sene beklentimiz yüksek. İnşallah bu yıl her türlü olumsuzluğa rağmen iyi bir sezon bekliyoruz. Gelen misafirlerimiz gümüşlere büyük merak içendeler. Alışverişlerini bir hayli yüklü yapıyorlar. Ülkemizde fiyatların uygun olması nedeniyle, özellikle Ruslar başta olmak üzere Avrupalı turistlerin ilgisi ile karşılaşıyoruz." dedi.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.