23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZM DERNEKLERİ TEK ÇATI ALTINDA

Turizmle ilgili Dernekler Federasyon çatısı altında toplanmak için bir araya geldiler

TURİZM DERNEKLERİ TEK ÇATI ALTINDA

24 Haziran 2009 / 17:33

TURİZMİN SESİ


İNKAY'ın aylık 227. toplantısı, Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Konferans Salonu'nda düzenlendi. Geçen yıldan beri çalışmaları sürdürülen Turizm Meslekleri Federasyonu ile ilgili görüşmelere beş derneğin yöneticileri de katıldı.

İNKAY, YİYDER / Aydın Özdemir ( Yiyecek ve Gastronomi Yöneticileri Derneği), OTED / Nilüfer Yanar Şen (Otel Temizlik ve Dekorasyonu Derneği), OTM / Bekir Toker (Otel Teknik Müdürleri Derneği) ve PAYD / Murat Gencer (Profesyonel Animatörler Derneği, kısa adı “TURMEFED” olarak belirlenen Turizm Meslekleri Federasyonu çatısı altında bir araya gelmeyi planlıyorlar.

Federasyon ile ilgili tüzük çalışmalarının tamamlanmış ve tüm dernekler tarafından da onaylanmış olduğu açıklandı. Bazı derneklerin yasa gereği, kendi tüzüklerinde de federasyon oluşturma ile ilgili gerekli değişiklikleri yapması beklenildiği, ifade edildi.

İNKAY Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Muratşah tarafından,”ilerideki tarihlerde yapılacak toplantılarda öngörülen çalışmaların da tamamlanmasıyla, federasyonla ilgili son düzenlemelerin bitirileceği “ vurgulandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.