22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZM İŞLETMELERİNDE MEVCUT HİZMET KALİTESİNİ ÖLÇMEK VE YÜKSELTİLMESİ İÇİN EĞİTİMLER SÜRECEK

Turizm sektörünün her alanında kaliteyi hedef alan KalDer Turizm Çalışma Grubu, kalite profesyonellerinin gelişimini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor

Turizm işletmelerinde mevcut hizmet kalitesini ölçmek ve yükseltilmesi için eğitimler sürecek

06 Şubat 2018 Salı 17:12

TURİZMİN SESİ


KalDer Mükemmellik Ödülü Sekreteri Berçin Gün‘ün konuşmacı olarak katıldığı ‘Süreç Nedir? Süreç İyileştirme Semineri’ 3 Şubat 2018 Cumartesi günü Miracle Resort Hotel Lara’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Etkinliğe üyeler ile sektörden 100’e yakın Kalite yöneticisi katıldı. Turizm hareketliliğinin düşük olduğu 2017-2018 kış dönemini tüm sektör çalışanlarının kazanımlarına yönelik verimli geçirmek amacıyla her aya bir seminer plânladıklarını belirten KalDer Turizm Çalışma Grubu Lideri Nurdan Teke Dbeys, seminerlerin önümüzdeki mart ve nisan aylarında da devam edeceğini belirtti.

Turizm sektöründe hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve etkinliğinin iyi yönetişim ve toplam kalite yönetimi çerçevesinde sağlanabileceğini dile getiren Nurdan Teke Dbeys, şöyle konuştu: “Uluslararası standartlara uyum sağlanması, bu standartların korunması ve marka oluşturulması amacıyla turizm işletmelerinde mevcut hizmet kalitesini ölçmek ve yükseltilmesini sağlamak amacıyla turizm profesyonelleriyle buluşmaya devam edeceğiz. Amacımız turizm sektöründe kalite bilincini geliştirmek ve yaygınlaştırmak.” 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.