22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZM MECLİSİ MERHABA DEDİ

TRT Turizm ve Belgesel kanalı, yeni bir programla, Türkiye turizmini masaya yatırdı

TURİZM MECLİSİ MERHABA DEDİ

16 Mayıs 2010 / 09:59

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ANTALYA


Türk turizminin duayen isimlerinden Hüseyin Baraner'in moderatörlüğünde Antalya Karaalioğlan Parkında canlı olarak yayınlanan programda saatlerce Türk Turizmi konuşuldu. İlki canlı olarak Antalya'dan yayınlanan Turizm Meclisi programı 16 farklı il ve ilçeden her Cumartesi saat 20:30 da canlı olarak TRT'nin Turim ve Belgesel kanalından yayına girecek. Programda; turizm iş kollarında çalışanlar ile kent yöneticileri, birlik başkanları, yatırımcılar, iş verenler ve gazetecilerinden oluşan konuklar turizmi konuşuyor.


Yeliz Gül Ege, “ Turizm Meclisi” nde…
Turizm Meclisi programına konuk olarak katılan ve değerli açıklamalarını Turizm Meclisi adlı programda paylaşan AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi Rose Otelleri Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege'nin yanı sıra programa konuk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kontrolörler Kurulu Başkanı Fikri Kolonoğlu, TÜRSAB İkinci Başkanı ve Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Tekirova ve GATAB Başkanı Yusuf Uras, Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar ile sektör temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

Yeliz Gül Ege, “2010 çok iyi bir sezon olacak “
Rose Otelleri Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege, Antalya'da TRT gibi saygın bir kanalda saatlerce Turizm sektörünün konuşulmasının önemine değinirken, bu yıl iyi bir sezon beklediklerini ve 2010'a iyi başladıklarını belirtirken, “ Sayısal anlamda çok iyi bir sezon bekliyoruz. Geçtiğimiz üç hafta önce bir milyonuncu turist Antalya'ya geldi. AKTOB olarak da bir sloganımız var “ 10 Milyona doğru “ diye. Bu yıl 10 milyon turisti yakalar mıyız? Bu soru işareti ama, bu rakama çok yaklaşacağımızı düşünüyorum. Şu andaki verilere göre geçtiğimiz yılı geçmiş durumdayız. Bakış açısı olarak Türkiye'nin krizden çok iyi çıkması, sektör olarak kötü senaryoların olmaması çok iyi bir reklam oldu. Bu nedenle 2010 çok iyi bir sezon olacak.”dedi. Programda konuklar, programın sunuculuğunu üstlenen Hüseyin Baraner'in farklı soruları i,le saatlerce Türk Turizmi adına konuştular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.