22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZM YAZILIMINDA TEKNOLOJİK İŞBİRLİĞİ

Dominant Turizm Yazılım A.Ş’nin , turizm arama ve rezervasyon motoru olan M-ARA sistemine eklenen yeni özellik ile artık acentaler Türkiye Şehir Rehberi’ni müşterilerine sunacaklar

TURİZM YAZILIMINDA TEKNOLOJİK İŞBİRLİĞİ

20 Ekim 2012 / 09:53

TURİZMİN SESİ 


Bu yapılanma , Turizm yazılımları konusunda uzmanlaşmış  Dominant Turizm Yazılım ile Tatilprint–CentaSoft işbirliği ile gerçekleşmiştir.Bir süre önce Dominant, M-Acenta platformu içinde,  farklı ürünleri , değişik sağlayıcılardan aynı anda bulan , karşılaştırma ve  rezervasyon yapabilen M-ARA programı kullanıma sunmuştu. Bu sistemden M-Acenta platformunu kullanan 1800’den fazla acenta kullanıcısı faydalanmaktadır. M-ARA, Türkiyede  8.000 den fazla otele ulaşabilen, farklı sağlayıcılardan rezervasyon yapabilen, gelişmiş arama kriterleri ve filtreleme imkanı sunan bir rezervasyon sistemidir.

M-ARA arama ve rezervasyon motoruna sürekli yeni özellikler katılmaktadır. Bunlardan bir tanesi de , M-ARA (Dominant)-Tatilprint (Centasofta) işbirliği sonunda ortaya çıkmıştır. Tatilprint içerisindeki turizm içerikleri, Türkiye şehirleri ile başlayarak acentaların kullanımına M-ARA’da açılmıştır. Acentalar , Şehir Rehberi sayesinde rezervasyon yapan müşteriye gideceği şehir hakkında detaylı bilgiler sunabilirler. PDF formatındaki bu rehberi kolaylıkla bilgisayarlarına indirebilir ve yazdırabilirler. Bu sayede M-Acenta platformuna üye olan acentalar ,hem müşteri memnuniyeti sağlayacak, hem de ücretsiz rehberlik hizmetini vermiş olacak... Ayrıca bu çalışma , günümüzde firmaların işbirliği ve güç birliği yapmaları faydası konusunda güzel bir örnek oluşturmaktadır.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.