22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZMCİLER AŞIYI NE ZAMAN OLACAK

Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan AKYÜZ aşı uygulaması ile ilgili görüşlerini TurizminSesi’ne açıkladı

Turizmciler aşıyı ne zaman olacak

05 Şubat 2021 Cuma 15:06

TURİZMİN SESİ


AŞIYI SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN SONRA MARKET VE TURİZM ÇALIŞANLARI OLMALARI GEREKİRDİ

Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan AKYÜZ; “Türk Turizminin pandemi dolayısıyla derin yara aldığı şu günlerde, Aşı uygulamasının öncelikle Sağlık çalışanlarına yapılması çok doğru bir karardı. Sağlık çalışanlarından sonra en çok, kişilerle birebir temas halinde olan Market çalışanları ve Turizm çalışanları öncelikli durumda olmaları gerekirdi” dedi.

YUNANİSTAN’IN TURİZM ÇALIŞANLARINI AŞILAMAYA BAŞLAMASI NE ANLAMA GELİYOR?

Tarkan Akyüz; “Rakibimiz olan Yunanistan Turizm çalışanlarını aşılamaya başladı. Bu ne anlama geliyor? Ülkenin Turizme ve Turizm çalışanına ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Şimdi öncelikli aşılama sırası Öğretmenlerde. Kapalı olan okulların öğretmenlerinde, ama açık olan otellerin personelinde değil. Bu sıralama yanlış bir sıralamadır” diyerek Turizm personellerinin öncelikli olarak aşılanması gerektiğine dikkatleri çekti.

TURİSTİN KAYGISINI ORTADAN KALDIRMAMIZ GEREKİR

Tarkan Akyüz; “Turizm başlamadan önce Kafe restoran personelini aşılayıp, bu yerleri faaliyete geçirmemiz gerekir. Turistin “nerede ve nasıl yemek yiyeceğim” kaygısını ortadan kaldırmamız gerekir” dedi.

NİSAN AYINDA TURİZM BAŞLAYACAKSA TURİZM PERSONELİNİ AŞILAMADAN TURİST BEKLEMEK DOĞRU DEĞİL

Oldcity Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz; “Sayın Bakanımız Nisan ayında Turizmin başlayacağını söylüyor. Nisan ayında turizmin başlaması için bunun reklamı şu şekilde yapılması doğru olur. Biz tüm Uçak personelini ve Tüm Turizm personelini aşıladık, Bütün otellerimize pandemi ile alakalı eğitimler ve sertifika verdik, sizleri misafir etmeye hazırız. Turizm personelini aşılamadan Turist beklememiz çok doğru bir durum olduğunu açıkça düşünmüyorum” diyerek aşılamanın turizm personellerine yapılması gerektiğinin önemini vurguladı.

 

WEB MEDYA - Turizmin Sesi tarafından üretilen, http://www.turizminsesi.com/ sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin sitemizin yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz kullanım yapılamaz. Aksi taktirde ADA Hukuk Bürosu yetkilidir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.