22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZMCİLER EŞREF SAATİ`NDE BULUŞTU

TURGÖN (Turizm Gönüllüleri) platformun kurucu üyesi Aydın Yaylacıklılar`ın girişimleriyle başlatılan `Eşref Saati` buluşmaları Karaköy Dedem Afrodit Balık Restaurant'ta gerçekleştirildi.

TURİZMCİLER EŞREF SAATİ`NDE BULUŞTU

21 Haziran 2010 / 09:13

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


19 Haziran Cumartesi gecesi- Acenteci, otelci, restoran sahibi, rehber ve turizm basınından temsilcilerden oluşan grup Karaköy Dedem Afrodit Balık Restaurant'ın teras katında boğaz manzarası ile birlikte gecenin zevkine vardılar.

Afrodit Balık Restaurant'ın teras katında mehtap eşliğinde şarkılar söylenip, şarap ve rakı eşliğinde eğlendiler.

TURGÖN Kurucusu Aydın Yaylacıklılar, geceye destek verenlere teşekkür ettikten sonra, `Turizmciler, yoğun iş stresi altında bunalan bir kesimi oluşturuyor.

Bu yüzden hem iş stresinden kurtulmak hem de TURGÖN Ailesinin kaynaşmasını pekiştirmek adına `Eşref Saati Buluşmaları`nda bir araya geliyoruz. Bu buluşmaları önümüzdeki günlerde daha da geniş kesime yaymayı planlıyoruz.

Almış olduğumuz rezervasyonumuza Londra'dan katılımlar oldu tesadüf olabileceğini düşündüm ve sordum bu toplantı bir tesadüf müdür diye aldığım cevap beni hem sevindirdi hem de doğru yolda büyüdüğümüze işaret etti .

Londra'dan özellikle bu toplantı için gelmişlerdi Turizm Gönüllüleri ne zaman bir organizasyon yaparsa ben gelirim eğer benim o tarihte daha önce planlanmış bir organizasyonum varsa kutlama tarihini de değiştirmenizi isterim çünkü bu güzel organizasyon dolayısıyla sizlerle ve ülkemle iç içe oluyor kendimi buluyorum.

Karaköy iskelesinin hemen karşısında 5 katlı ve denize sıfır manzaralı terasıyla hizmet veren Karaköy Dedem Afrodit Restaurant, görkemli boğaz manzarası eşiliğinde TURGÖN (Turizm Gönüllüleri) platformun kurucu üyesi Aydın Yaylacıklılar ve grubunu ağırladı.

Turizm Gönüllüleri bir araya gelmişken gece bitmesin eğlence devam etsin kararı alınca Beyoğlu'nda sabaha kadar eğlenceye devam etti.

Londra'dan 50 euro yapıştı

TURGÖN (Turizm Gönüllüleri) platformun kurucu üyesi Aydın Yaylacıklılar turizmciler için kadeh kaldırdı

Uyarı!
Bu sitede yer alan tüm içerik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp, kullanılamaz.Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir.

https://www.turizminsesi.com/haber/turizmciler-esref-saatinde-bulustu-7472.htm

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.