22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi tarafından Babussaade Konak Otel çalışanlarına yönelik düzenlenen Turizm ve Otelcilik Eğitimi'nin sertifika dağıtım töreni Babussaade Konak Otel olan Abacı Butik Otel'de yapıldı

TURİZMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

12 Eylül 2011 / 20:12

BORA OZGEN -TURİZMİN SESİ
İSTANBUL- Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi tarafından Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesinde faaliyet gösteren eski adı Babussaade Konak Otel Abacı Butik Oteli'in 99 çalışanını kapsayan Turizm ve Otelcilik Eğitimi gerçekleştirildi. 22-28 Ağustos 2011 tarihleri arasında Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'nin tarihi Odunpazarı bölgesindeki binasında ve Babussaade Konak Otel'de Kat Hizmetleri (Öğr. Gör. Dönüş ÇİÇEK), Önbüro Hizmetleri (Yrd. Doç. Dr. Dilek ACAR GÜREL), Yiyecek ve İçecek Hizmetleri (Dr. Hüseyin ÖNEY) ve Genel Otelcilik (Öğr. Gör. Duygu YETGİN) konularında Anadolu Üniversitesi öğretim elemanları tarafından kuramsal ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitime 99 otel çalışanı katıldı.

Turizm ve Otelcilik Eğitimine katılanlara sertifikaları 09 Eylül 2011, Cuma günü saat 16:00'da Abacı Butik otel'de düzenlenen bir törenle verildi.

Törende konuşan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem AKOĞLAN KOZAK, “üniversite olarak her sektörle olduğu gibi turizm sektörü ile de yakın ilişkiler içerisinde olmak için çaba harcıyoruz. Üniversitemiz Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi tarafından Babussaade Konak Otel çalışanlarına yönelik eğitim düzenlendi. Bu konuda gelecek işbirliği isteklerini karşılamaya ve katkı vermeye üniversite olarak hazırız” dedi. Abacı Butik otel Otel Genel Müdür Yardımcısı Bülent DERİN de, “Anadolu Üniversitesi ile eğitim konusunda işbirliğine girmekten memnun olduklarını, önümüzdeki tarihlerde çalışanlarının eğitilmesine yönelik yeni işbirliklerinde bulunmak istediklerini” söyledi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.