23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZMCİLER SEZON YORGUNLUĞU ATTI

Ege Bölgesi Otel ve Acente Çalışanları Kuştur Tatil Köyü Satış Pazarlama ve Ön Büro Müdürü Mustafa Cura'nın Düzenlediği Gecede, sezonun bütün stresini ve yorgunluğunu Kuşadası Batıhan otelin şömine Restaurantında eğlenerek attılar

TURİZMCİLER SEZON YORGUNLUĞU ATTI

26 Ekim 2010 / 23:02

TURİZMİN SESİ


Kuştur Tatil Köyü Satış Pazarlama ve Ön Büro Müdürü Mustafa Cura'nın bölgeye geldiğinden bu yana turizmcileri bir araya getiren ve yeni projeler oluşturmaya devam etmektedir.

Mustafa Cura bu organizasyonu gerçekleştirmemde çok büyük emeği geçen gerek mekân, gerek hizmet olsun hiçbir şeyden ödün vermeden yanımda olan ve yardım eden sevgili meslektaşım ve Batıhan Beach Resort' un Satış Pazarlama Müdürü Suzan Katmerci' ye çok teşekkür ederim

Bu Kuşadası'ndaki 3. Yılım ve bu da 3. Bir arada oluşumuz. 2008 yılında ilk yaptığımızda komik bir sayı ile toplandık 26 kişi. Kendi çalışanlarım dahil(katılım mecburi idi). 2. Ve 3. Buluşmamız umulanın çok üstünde sayılarla oldu. Çok ayrıcalıklı bir meslek yaptığımıza inanıyorum. Bu meslekte başarılı olmak ve gelecek nesillere güzel bir turizm bırakmak için beraber olmamız gerekiyor.

Birçok adımı beraber atmamız gerektiğine inanıyorum. Sadece kontrat zamanı veya fuarlarda sen kaç e/b verdin, turbo oranını kaç artırdın muhabbetleri ile diyalogumuz sınırlı kalmasın. Ama maalesef ege turizminde alt kadrolar bir türlü bir araya gelemiyor. Daha da ileri gitmem gerekirse birçok otelde personel geceleri bile yapılmıyor. Ne kadar üzücü. Hatta bu gece bir acenteci ile otelci arkadaşımız ilk defa yüz yüze geldiler. 3 yıldır msn veya telefondan iletişim kurmuşlar ne tuhaf değimli? Tuhaf dememin sebebi şu; insanlarla birebir diyalogun ve insana hizmetin ön planda olduğu bir iş yapıyor bu hizmeti pazarlıyor ve sunuyoruz. Ama kendi aramızda bunu başaramıyoruz.

Kimse yanlış anlamasın memleketim diye demiyorum ama neden Antalya gibi olmuyor. Otel veya acente çalışanlarının katıldığı bir futbol turnuvası, plaj voleybolu, basketbol veya satranç gibi bu örnekler çoğaltılabilir bunlar neden yapılmıyor. Burada sorumluluk galiba biraz tesis sahiplerine veya genel müdürlerimize düşmekte. Umarım bunlar bir gün bu bölgede olur. Tekrar emeği geçen ve geceye katılarak bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ederim. Birde unutmadan pastanın tadı güzelmiş yiyemedim. Alacağım olsun Suzan Hanım.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.