23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZMCİLER STRES ATTI

Hamoğlu Turizm Grubu hafta sonu Klassis Golf Resort 'de turizmciler için düzenlediği hafta sonu pikniğinde turizm ve medya dünyasıyla bir aradaydı

TURİZMCİLER STRES ATTI

07 Temmuz 2009 / 14:55

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Güzel bir Pazar günü iş yoğunluğundan ve stresten uzakta, doğayla baş başa keyifli ve eğlenceli bir gün geçirerek amacıyla bir araya gelen turizmciler ve turizm medyacıları, Türkiye'nin içinde bulunduğu zor duruma rağmen sektörde “Neler Yapabiliriz'i?” tartışırken eğlendiler.

Her biri kendi kulvarının önemli tesislerini bünyesinde bulunduran Hamoğlu Turizm Grubu, hafta sonu pikniğine katılan konuklar için düzenledikleri aktiviteler ve çekilişlerle bu anlamlı güne katılan konuklarına çok güzel anlar yaşattılar.

Program öncesi yapılan konuşmada Gülay Akçakoca; Bugüne kadar birlikte sayısız işler gerçekleştirdik… ve Hamoğlu Turizm Grubu olarak yürekten inanıyoruz ki bu beraberliklerimiz önümüzdeki dönemlerde daha da büyüyerek devam edecek. “birlikten kuvvet doğar” var olan dostluklarımızın pekişmesi dileğiyle…” diyerek açıklamada bulundu.

 

Hafta sonu pikniğine katılan konuklar arasında Işıl Tur, Vip Turizm Ceylan Pirinçcioğlu, Ülker Grubu, Turizmin Sesi, ETS Tour yetkilileri, Ekin Gurubu ve bir çok konuklar bulundu.

TURİZMİN SESİ HABER MÜDÜRÜ DERYA DUYSAK KIZI ECEM BARAN İLE  PİKNİĞİN TADINI ÇIKARDI

Turizmin Sesi ailesi olarak bizlerde Hamoğlu Gurubuna böyle güzel bir günde bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyoruz.

ETS TUR WEB TASARIM SORUMLUSU BÜLENT BARAN KIZI ECEM BARAN İLE ÇOK MUTLUYDU

ETS TUR  VOLEYBOL MAÇINDA İDDALIYDI AMA YAĞMURUN AZİZLİĞİNE UĞRADI 

KLASİS GOLF RESORT PİKNİK ALANI

Işıl Tur Murat Yıldırım

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.