22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

TURİZMCİLERDEN BAKAN GÜNAY’A TEBRİK

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, turizm sektörüne yön veren kuruluşlardan TUROB Başkanı Timur Bayındır, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve TUROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin'i makamında kabul etti

TURİZMCİLERDEN BAKAN GÜNAY’A  TEBRİK

09 Temmuz 2011 / 13:20

TURİZMİN SESİ


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy ve TUROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, 8 Temmuz tarihinde, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Sektör temsilcileri, 61. hükümet döneminde de Kültür ve Turizm Bakanı olarak görevine devam eden Bakan Ertuğrul Günay ile uyumlu çalışmalarının devam edecek olmasından duydukları memnuniyeti kaydettiler.

Ertuğrul Günay'ın bakanlığı döneminde gerçekleştirilen başarılı politikalarla turizm sektöründe yaşanan gelişmelere de dikkat çeken sektör temsilcileri, önümüzdeki dönemde de büyük başarılara imza atılacağına inandıklarını belirterek, Bakan Günay ile yeni dönemi pasta keserek kutladılar. Bakan Ertuğrul Günay, teşekkür ederek, sektörle işbirliğinin sürdürüleceği mesajını verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.